EMLAK

Dap Z Ofis'te Ticari Alanlar 987 Bin Lira'ya

Kağıthane'de yükselen Dap Z Ofis'te sınırlı sayıda kalan ofis ve ticari alanların satışı devam ediyor.

17 Mayıs 2013 Saat: 15:53
Dap Z Ofis'te Ticari Alanlar 987 Bin Lira'ya
Dap Z Ofis'te Ticari Alanlar 987 Bin Lira'ya
Dap Z Ofis'te 61 mağazalı butik çarşıda satışlar başladı. Ticari alanların fiyatları 987 bin liradan başlıyor.

Çağlayan'da hayata geçirilen Dap Z Ofis yoğun ilgi görüyor. Neredeyse tamamı satılan Dap Z Ofis'te 61 mağazadan oluşan çarşı ünitesi de satışa çıktı.
Dap Z Ofis'te satışa çıkarılan mağazalar 99 metrekare ile 280 metrekare arasında değişiyor. Farklı mimarisiyle dikkat çeken Z Ofis Çağlayan, yüksek kira getirisi sayesinde kendisini 10 ila 12 yıl arasında amorti ediyor.
Kağıthane-Çağlayan lokasyonunda konumlanan Dap Z Ofis'te fiyatların 987 bin lira ile 2 milyon 900 bin lira arasında değiştiği mağaza ve ofislerin teslimi 18 ay sonra gerçekleşecek.
Taksim, Şişli, Mecidiyeköy, Levent, Maslak ve Beşiktaş gibi önemli lokasyonlara çok yakın bir noktada konumlandırılan Dap Z Ofis'te mağaza sahibi olmak için yüzde 30 peşinat veriliyor. Kalan yüzde 70'lik kısım yüzde 0,49 faiz oranıyla 36 ayda tamamlanıyor. Ayrıca projede 72 aya varan vadelerle kredi kullanmakta mümkün.
Dap Z Ofis'te VIP asistan, 7/24 özel sekreterya, back Office, concierge hizmetleri, misafir karşılama, helikopter kiralama gibi olanaklar bir arada sunuluyor. Ayrıca proje içerisinde seminer, konferans, gösteri, kongre, sunum gibi çok amaçlı kullanıma uygun salonlar da mevcut.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑