GÜNCEL

Davutoğlu suskunluğunu bozdu! Çok sert sözler…

Konya'da yayın yapan Kanal 42 Televizyonuna konuşan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Davutoğlu ''AKP kendi değerlerini hızla zayıflatıyor... Yapılan şey itibar suikastidir, bizi üzen dostlarım

6 Haziran 2017 Saat: 10:10
Davutoğlu suskunluğunu bozdu! Çok sert sözler…
Davutoğlu suskunluğunu bozdu! Çok sert sözler…

Kanal 42 Televizyonunun sahur programına konuk olan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başbakanlık koltuğundan inişini hızlandıran ve kamuoyunda ‘Pelikan bildirisi’ olarak kimliği meçhul açıklamayla ilgili ilk kez yorum yapan Davutoğlu, AKP’nin kendi değerlerini hızla zayıflattığını, partinin içine itibar suikasti virüsünün bulaştırıldığını savundu.

Davutoğlu “Pelikan Dosyası adında bir olaya şahit olduk. Maalesef partide bir çok isme karşı bu yapıldı. En son Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’e yapılan da buna benzer bir durum. Bizi en çok üzen ise dostlarımızın bu konuda suskunlukları olmuştur. Yapılan şey itibar suikastidir, bizi üzen dostlarımızın suskunluğudur” diye konuştu.

PELİKAN BİLDİRİSİ

Davutoğlu’nun başbakanlığının son günlerinde 1 Mayıs 2016 gecesi “Pelikan dosyası” başlığıyla bir blog sitesinden yazı kaleme alınmış,yazıda Davutoğlu ve ekibi hedef alınarak istifaya çağrılmıştı. Bu bildirinin yayımlanmasından 4 gün sonra Ak Saray’a çıkarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Davutoğlu istifa kararı almıştı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑