GÜNCEL

Dehşete tanık olan komşu o anları anlattı

4 kişinin ölümüyle sonuçlanan cinnet anlarını anlattılar

13 Aralık 2017 Saat: 11:36
Dehşete tanık olan komşu o anları anlattı
Dehşete tanık olan komşu o anları anlattı

KAYSERİ'de, Erol Adıyaman (41), iddiaya göre gece evde alkol aldığı için tartıştığı eşi Safiye Adıyaman'ı (41), kalbi ve boynundan bıçaklayarak öldürdü. Erol Adıyaman, annelerinin çığlıklarıyla uyanan çocukları Selenay (16),  Nazlı Nur (7) ve Çınar Berk'i (3) de boğazlarını keserek öldürdü. Erol Adıyaman, evi ateşe verdikten sonra 2'nci kattaki evlerinin penceresinden atladı. Elindeki bıçağın üzerine düşerek ağır yaralanan Adıyaman, gelen sağlık ekibinin yaptığı kalp masajı ile hayata döndürülerek hastaneye kaldırıldı.

Olay, Tacettinveli Mahallesi Deliklitaş mevkisindeki Alan Apartmanı'nda 2'nci kattaki dairede saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Sigorta ve kasko işi yapan Erol Adıyaman, dün akşam evde iddiaya göre alkol almaya başladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde, 17 yıldır evli olduğu ikinci eşi Safiye Adıyaman kendisini uyardı. Çift arasında çıkan tartışma büyüdü. Daha önce uyuşturucu kullanımı ve psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü öne sürülen Erol Adıyaman, cinnet getirdi ve eşi Safiye Adıyaman'ı kalbi ile boynundan bıçaklayarak öldürdü. Erol Adıyaman daha sonra da eşinin çığlıkları üzerine uyanan çocukları Selenay, Nazlı Nur ve Çınar Berk'i de boğazlarını keserek öldürdü.

EVİ YAKIP, PENCEREDEN ATLADI

Eşi ve çocuklarını iki ayrı bıçakla öldüren Erol Adıyaman, daha sonra evi ateşe verdi. Evde yangın çıkaran Adıyaman, pencereye çıkarak aşağı atladı. Elindeki suç aleti bıçağın üzerine düşen Adıyaman, ağır yaralandı. Gelen sağlık ekiplerinin duran kalbini çalıştırdığı Erol Adıyaman, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi'ne kaldırıldı. Adıyaman burada yoğun bakım servisine alındı.

Evdeki yangın ise itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.

10 AYRI ADLİ İŞLEMDE ADI VAR

Erol Adıyaman'ın katlettiği eşi ve 3 çocuğunun cesetleri Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki Adli Tıp Morgu'na konuldu. Geçen yıl Kayseri Akıl ve Ruh sağlığı Hastanesi'nde tedavi görüp, alkol alımının yanı sıra psikolojik sorunları bulunduğu belirtilen Erol Adıyaman'ın, 2011-2016 yılları arasında 10 ayrı suçta şüpheli, sanık ve şikayetçi olarak adının karıştığı ve hakkında adli işlem uygulandığı ortaya çıktı.

Son beş yılda iki kez evden ayrılan ve yakınları tarafından kayıp başvurusunda bulunulan, Ağrı nüfusuna kayıtlı Erol Adıyaman'ın, birinci evliliğinden de 21 yaşında bir kızının olduğu öğrenildi.

OLAY ANINI BİNA SAKİNLERİ ANLATTI


  Olay anına şahitlik eden komşu Özkan Daşdemir yaşadıklarını anlattı. Daşdemir, "Olayın olduğu yerin üst katında oturuyorum. Saat 12 gibi eve geldim ve yattım, bir şey yoktu. Gece uyandım, ses geliyordu. Pencereden baktım, ‘Hiçbir şey yok’ dedim, geri yattım. Ondan sonra gürültü gelmeye başladı. Kalktım, hanımla beraber aşağı indik ve polisler kapıdaydı. Yukarı çık dediler. Hatta 2-3 el ateş de edildi. Yukarı ikinci çıktığımızda polisler ‘Binayı boşaltın’ diye seslendiler, çocukları kaldırdım ve aşağı indik. Çocuklarla beraber dışarıda bekliyorduk, adam buradan kendini attı. Sedye ile alıp götürdüler, ondan sonra da çocukları çıkardılar. Bir çocuğu elleriyle, birini battaniye ile diğerini de poşete sarılı olarak götürdüler. Biz aileyi hiç tanımıyoruz. Ben Erol’u gördüysem ya bir sefer ya da 2 sefer gördüm. Daha önce daireden sesler geliyordu ama her binadan ses gelir" ifadelerini kullandı.

  Öte yandan, olay yeri inceleme ekiplerinin evdeki çalışmaları sürüyor. Bina sakinleri ise meraklı gözlerle çalışmaları izliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑