MAGAZİN

Demet Akalın rotayı değiştirdi

Alişanla küstü eski sevgilisiyle barıştı

30 Ağustos 2012 Saat: 18:08
Demet Akalın rotayı değiştirdi
Demet Akalın rotayı değiştirdi

Magazin dünyasında küsüp barışmalarıyla ünlü olanDemet Akalın, bu alışkanlığından bir türlü vazgeçmiyor. Yaz başında, uzun süredir küs olduğu Ece Erken veHande Yener ile barış çubuğu yakan Akalın, geçtiğimiz günlerde ise yakın arkadaşı Alişan ile küsmüştü. Günaydın'ın haberine göre, ünlü şarkıcı, Twitter üzerinden atıştığı Alişan için "Su kurnazı" demişti.Alişan da Demet Akalın'la aralarının bozulmasına, aralarında laf taşıyan ortak arkadaşları Ayşe Yıldız'ın neden olduğunu söylemişti.

 Galeri için tıklayınız...

TAKİBE BAŞLADI
Demet Akalın, Alişan'la arası bozulduktan sonra, uzun zamandır küs olduğu eski vokalisti Seda Önder'le yeniden görüşmeye karar verdi. Bir süre Alişan'la birlikte olan Önder'i, ünlü şarkıcıdan ayrıldıktan sonra vokalistliğinden kovan ve Twitter'da da bloklayan Akalın, geri adım attı. İşine son vermekle Önder'e haksızlık yaptığını söyleyen Akalın, genç kadınla yeniden görüşmek istediğini; kendisini Twitter'dan takip etmeye başlayarak gösterdi. Önder de Akalın'ın attığı adımı gördü ve ünlü şarkıcıyı Twitter'da takip etmeye başladı.

Barışı Twitter'dan ilan eden Akalın, eski vokalistine "Cumartesi kız kıza buluşalım derim, ne dersiniz? Tekneyle Büyükada nasıl?" mesajı gönderdi.

Önder ise Akalın'a "Bana uyar. Issız bir yer olsun rahat rahat içimizi dökelim" diyerek yanıt verdi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑