MAGAZİN

Demet Şener Nefes Kesti

Bodrumda ailesiyle tatiline devam eden eski manken Demet Şener, düzgün fiziğiyle görenleri kendine hayran bırakıyor.

13 Ağustos 2012 Saat: 18:54
Demet Şener Nefes Kesti
Demet Şener Nefes Kesti

Bodrum tatillerine devam eden Demet Şener ve İbrahim Kutluay, önceki gün Bitez Doria Beach'te objektife takıldı. 

Son günlerde gündeme bomba gibi düşen haberdi İbrahim Kutluay'ın eşi Demet Şener'i aldattığı bilgisi.. Ama ikili bu dedikodulara inat el ele görüntülendiler. 

Adı son dönemde çapkınlık söylentilerine karışan Kutluay , eşi Demet Kutluay ile dedikoduları yalanlarcasına objektiflere yansıdı. 

Deniz ve güneşin tadını çıkaran çift, çocuklarıyla bol bol oyun oynadı. Mankenliği yıllar önce bırakan iki çocuk annesi Demet Şener, düzgün fiziğiyle dikkat çekti. 

KUTLUAY EŞİNİ EDWİNA ÖZYEĞİN İLE ALDATTI MI? 

Önceki gün ortaya atılan bir iddia, magazin dünyasını derinden sarstı... Dedikodular, cemiyet hayatının gözde çifti Edwina ile Murat Özyeğin'in 11 yıllık evliliklerini sessiz sedasız bitirmeleriyle başladı. Fiba Holding'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Özyeğin çifti; evliliklerini karşılıklı olarak geçtiğimiz gün sona erdirdi. İddialara göre ise ayrılığın sebebi İbrahim Kutluay'dı! 



BİZDE YALAN YOK 

Bunun üzerine ayrılık haberini yalanlayan Demet Şener "Hukuki işlemlere başlıyoruz. Haberin doğruluk payı yoktur. Çok komik ithamlar bunlar. Ailecek hem güldük hem de sinirlendik. Kimin nasıl yaşantısı olduğunu siz gazeteciler daha iyi biliyorsunuz. Bizde yalan bir şey yok. Her şey göründüğü gibi. Keşke böyle bir şey olmasaydı." açıklamasını yapmıştı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑