SPOR

Demirören: Kırmızı Çizgimiz, 'Şiddet Ve Kötü Tezahürat'

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başbakanı Yıldırım Demirören, kırmızı çizgilerinin şiddet ve kötü tezahürat olduğunu belirterek, buna hiçbir şekilde izin verme niyetlerinin olmadığını söyledi. Kaynak: http://www.haberimport.com/hab

3 Ağustos 2012 Saat: 23:26
Demirören: Kırmızı Çizgimiz, 'Şiddet Ve Kötü Tezahürat'
Demirören: Kırmızı Çizgimiz, 'Şiddet Ve Kötü Tezahürat'

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başbakanı Yıldırım Demirören, kırmızı çizgilerinin şiddet ve kötü tezahürat olduğunu belirterek, buna hiçbir şekilde izin verme niyetlerinin olmadığını söyledi.

Dün Ankara’da başlayan TFF Temsilciler Kurulu’nun 2012-2013 Temsilciler Semineri’nin bugün ki toplantısına katılan TFF Başkanı Demirören, raporları ile kendilerine yön gösterdiğini belirttiği temsilcilere seslendi. Temsilcilere, “Bizler bir aileyiz. Klasik laflarla arkanızdayız, yanınızdayız demeyeceğim. Çünkü biz kader birliği yaptık. Her mücadeleyi demek ki beraber yapacağız.” diye seslenen Demirören, temsilcilerin kendisini ve yönetimdeki arkadaşlarını temsil ettiğini kaydetti.

Temsilcilerin her hareketinin ve raporunun kendilerini bağladığını, yönlendirdiğini vurgulayan Demirören, “Benim sizden tek ricam mütevazi, ağır başlı olarak, her şeyi görerek ve yürekli olarak bu seneyi en iyi şekilde geçireceğimize inanıyorum. Geçen yıl ki futbol sezonu üzücü gelişmelerle geçti. Bizim artık hedefimiz futbolu sevdirmek, futbolu futbol olarak gündemde tutmak. Bunun için sizlere önem işler düşüyor. Sizlerin bunu layıkıyla yapacağınıza inanıyorum.” dedi.

Futbolda en önemli konunun kırmızıçizgi olarak adlandırdığı, ‘şiddet ve küfürlü tezahürat’ olduğunu dile getiren Demiören, “Bunun için elinizden ne geliyorsa yapacaksınız. Bununla ilgili aldığınız her kararında sonuna kadar arkasındayız. Çünkü biz özellikle Türk futbolunun şiddetle kötü tezahüratla anılmasını kesinlikle istemiyoruz. Buna hiçbir şekilde izin verme niyetinde değiliz.” diye konuştu.

Temsilciler Kurulu Başkanı Fatih Tanfer ise, 2004 yılında kurulan kurulun dünyada delegenin karşılığı olan bir kurul olarak tebriğe mazhar olduğunu belirtti. 8 yıllık geçmişinde yaptıkları ile yüksek bir güvenirliğe ulaştıklarını ifade eden Tanfer, temsilci arkadaşlarını saygı ile andı.

Tanfer, “2012-2013 futbol sezonundan önce siz sayın başkan olmak üzere federasyon yönetim kurulumunun, kurulumuzun adil, dürüst ve futbol gözlemi için göstermiş olduğunuz yüksek düzeyli desteklerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.


YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑