SİYASET

Deniz Baykal'ın kızından, babasının sağlık durumuna ilişkin açıklama

Prof. Dr. Aslı Baykal babası CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın sağlık durumuna ilişkin, “Çok kısa zaman sonra mikrofonu yeniden ona uzatacaksınız.” dedi

24 Haziran 2018 Saat: 12:56
Deniz Baykalın kızından, babasının sağlık durumuna ilişkin açıklama
Deniz Baykal'ın kızından, babasının sağlık durumuna ilişkin açıklama
Deniz Baykal'ın kızından, babasının sağlık durumuna ilişkin açıklama

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal, babasının sağlık durumuna ilişkin, “Sağlığı çok iyi gidiyor. Her geçen gün daha iyi oluyor. Çok kısa zaman sonra mikrofonu yeniden ona uzatacaksınız.” ifadelerini kullandı.

08:00’DA BAŞLADI

Türkiye genelinde olduğu gibi, Antalya’da da oy verme işlemleri saat sabah 08:00’de başladı. CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal da oyunu memleketi Antalya’da kullandı.

“MİKROFONU YENİDEN ONA UZATACAKSINIZ”

Oyunu kullandıktan sonra babasının sağlık durumuyla da ilgili bilgi veren Aslı Baykal, “Sağlığı çok iyi gidiyor. Her geçen gün daha iyi oluyor. Çok kısa zaman sonra mikrofonu yeniden ona uzatacaksınız. Muhtemelen bugün taşıma sandık ona gidecek. Babam bir şekilde sandıkla buluşur ve oyunu kullanır, bundan hiç şüphem yok.” dedi.

SEYYAR SANDIKTA KULLANDI

CHP eski Genel Başkanı, Antalya Milletvekili ve önümüzdeki dönem için Antalya’dan yeniden Milletvekili Adayı olan Deniz Baykal, kızının talebi üzerine oyunu Ankara’da seyyar sandıkta kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑