DENİZ

Deniz otobüsünün ardından "deniz uçağı"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi'nin yoğun ilgi gördüğünü, deniz uçağının da kısa süre sonra hizmete başlayacağını kaydetti.

10 Şubat 2013 Saat: 15:43
Deniz otobüsünün ardından "deniz uçağı"
Deniz otobüsünün ardından "deniz uçağı"
Altepe, Bursa'nın tarihi kimliğinin yatırımlarla öne çıktığını belirterek, bu kapsamda Bey Sarayı'nın da kente kazandırılacağını söyledi. Bursa'nın marka bir kent olması yolunda yoğun mesai harcayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Başkanlık salonunda gerçekleştirilen AK Parti Osmangazi İlçe Danışma Meclisi'nde Büyükşehir Belediyesi'nin Osmangazi İlçesi'nde hayata geçirdiği çalışmalarla ilgili sunum yaptı. Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi'nin Osmangazi Belediyesi ile ortaklaşa çalışmalar yaptığına değinerek, "Osmangazi ahenkli olduğunda Bursa daha da güzelleşiyor. Osmangazi şu anda ahenkli bu yüzden Bursa'da çok güzel bir hale kavuştu." dedi.

DENİZ UÇAĞI GEMLİK-İSTANBUL ARASINDA HİZMET VERİCEK

Yatırımlarından duyulan memnuniyeti de anlatan Başkan Altepe, BUDO'nun yoğun ilgi gördüğünü, deniz uçağının da kısa süre sonra hizmete başlayacağını vurguladı.Altepe, "Deniz uçağı Gemlik ile İstanbul arasında hizmet verecek. Pek yakında vatandaşlarımıza deniz uçağıyla yolculuk yapma alternatjini de sunacağız." dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da Osmangazi'de Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyonlu olarak özellikle kentsel dönüşüm alanında çalışmalar yaptıklarını anlattı. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini ise teşkilat olarak başarılı çalışmalarının devamı için yoğun emek sarfettiklerine değindi. AK Parti Osmangazi İlçe Danışma Meclisi'ne milletvekilleri, İl Genel Meclis ve belediyelerin meclis üyeleri, muhtarlar, ilçe ve mahalle temsilcileri ile partililer yoğun ilgi gösterdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑