DENİZ

Deniz uçağının sefer ağı genişliyor

Bursa'da Haliç-Bursa arası başlayan deniz uçağı ile seferleri, Ege, Batı Karadeniz ve Marmara sahillerine de uzanıyor.

26 Nisan 2013 Saat: 12:06
Deniz uçağının sefer ağı genişliyor
Deniz uçağının sefer ağı genişliyor
Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Burulaş bünyesinde Haliç-Bursa arası seferlere başlayan deniz uçağına ilginin yoğun olmasının ardından sefer ağının genişlemesi için çalışmalar başladı. Bursada Bugün'e konuşan Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy, "Günde 24 bin kişi İstanbul ve Bursa arasında seyahat ediyor. Yeni uçaklarımızla Ege, Marmara ve Karadeniz'de yeni hatlar kurarak Bursalıları uçuracağız" dedi.


BURSALILAR ZAMAN KAYBI YAŞAMADAN TATİLE UÇACAKLAR

Ege, Marmara ve Batı Karadeniz sahillerine düşünülen deniz uçağı seferlerine büyük ilginin beklendiğini ifade eden Levent Fidansoy, "Bu vesile ile Bursalılar, sahil bölgelere gezmeye ya da tatile gidecekleri zaman zaman kaybı yaşamdan deniz uçağı ile Ege, Marmara ve Batı Karadeniz sahillerine ulaşabilecekler. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Gemlik'teki deniz uçağı terminali haricinde başka sahil noktalarında da deniz uçağı terminali açmayı planlıyoruz" diye konuştu.


YENİ DENİZ UÇAĞI TERMİNALİ NEREYE KURULACAK?

Bu arada deniz uçağı terminali için Güzelyalı ya da Kurşunlu sahillerinin düşünüldüğü öğrenilirken, Bursalıların daha çabuk ulaşması için Güzelyalı sahilinin daha öncelikli olduğu belirtiliyor.

Salı hariç haftanın her günü Haliç'ten 3, Gemlik'ten 3 olmak üzere günde 6 uçuş yapan deniz uçağı, yüzde 100 dolulukla bugüne kadar 700'den fazla yolcu taşıdı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑