GÜNCEL

Denizden Erkek Cesedi Çıktı

İDO’ya ait deniz otobüsü kaptanı Yalova’nın Armutlu İlçesi açıklarında üzerinde giysi olmayan 50-55 yaşlarında bir erkek cesedi olduğunu gördü.

7 Ağustos 2012 Saat: 17:12
Denizden Erkek Cesedi Çıktı
Denizden Erkek Cesedi Çıktı

Sahil Güvenlik ve Mudanya Arama-Kurtarma ekipleri bölgeye giderek cesedi kıyıya getirdi. Görevliler gelinceye kadar cesedin bulunduğu bölgede bekleyen deniz otobüsü 2.5 saat rötar yaptı.

Mudanya Güzelyalı İskelesi’nden bugün saat 08.30’da İstanbul Kabataş’a hareket eden İDO’ya ait deniz otobüsü kıyıdan 6-7 mil uzaklaştıktan sonra kaptan, Armutlu açıklarında bir ceset olduğunu gördü. Kaptan, deniz otobüsünü durdurarak durumu yetkililere habervermesi üzerine sahil güvenlik ve Mudanya Arama-Kurtarma ekipleri bölgeye hareket etti. Denizde bulunan ve 50-55 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu bildirilen cesedi alan sahilgüvenlik ve arama kurtarma ekipleri Mudanya’ya getirdi. Bulunan ceset nedeniyle 2.5 buçuk saat rötar yapan deniz otobüsü ise görevlilerin gelmesi üzerine yoluna devam etti. Ceset otopsi için Mudanya Devlet Hastanesi’ne gönderilirken olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑