GÜNCEL

Depart, DM Packaging ile El Sıkışarak Paketleme Çözümlerini Genişletiyor!

Dünya çapında 80’den fazla ülkede değirmencilik, makarna üretimi, lojistik çözümleri, gıda işleme ve paketleme endüstrileri alanlarında hızlı bir büyüme kaydeden Depart; İtalyan paketleme makineleri üreticisi DM Packaging ile el sıkışarak paketleme a

26 Mayıs 2023 Saat: 10:08
Depart, DM Packaging ile El Sıkışarak Paketleme Çözümlerini Genişletiyor!
Depart, DM Packaging ile El Sıkışarak Paketleme Çözümlerini Genişletiyor!

Alapala Holding çatısı altında faaliyet gösteren Depart, değirmen makineleri yedek parça satışı ve satış sonrası servis hizmetlerine ek olarak; makarna yedek parçaları, teleskopik konveyör sistemleri, ayrıştırma ve pirinç makineleri, hat sonu paketleme makineleri gibi alanlara yönelik faaliyetlerini de genişleterek, birçok endüstride adından söz ettirdi. 

 

Depart, Birincil Yatay Paketleme Flowpack Sistemlerinin Satış ve Pazarlamasını Üstlenecek

 

Depart, DM Packaging ile yaptığı anlaşmayla, artık paketleme sektöründe hat sonu paketleme makinelerinin yanı sıra gıda endüstrisinde özellikle unlu mamüller, çikolata, şekerleme başta olmak üzere yatay paketleme ihtiyaçlarını karşılıyor. Birincil yatay paketleme flowpack sistemlerinin başta Türkiye olmak üzere birçok başka ülkede satış ve pazarlama faaliyetlerini gerçekleştirecek

DM Packaging'in uluslararası satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütecek olan Depart'ın Genel Müdürü Cengiz Tiryakioğlu ‘’Depart olarak kısa bir süre önce paketleme alanına adım atmıştık. Yaptığımız değerlendirmelerde bu süre zarfında hızlı bir ivme yakaladığımızı gördük. Müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılama vizyonumuz doğrultusunda, Depart paketleme çözümlerimizi genişletme kararı aldık.

 

El sıkıştığımız İtalya’nın önde gelen firmalarından DM Packaging ile temsilcilik sözleşmesi imzalamış bulunmaktayız. Başta unlu mamüller, çikolata ve şekerleme alanında gıda endüstrisine özel çözümler sunan DM, birincil paketleme flowpack sistemleri tasarlayarak üretimlerini yapıyor. Depart çatısı altında başlattığımız satış ve pazarlama iş birliğinin hepimize hayırlı olmasını dilerim.”şeklinde konuştu.

Dünya geneline yayılmış dağıtım ağı, satış sonrası hizmetleri ve yüksek müşteri memnuniyetiyle paketleme alanında büyük bir ivme yakalayan Depart; "Depart Paketleme Çözümleri" adı altında, paketleme gereksinimi duyan her sektöre özel çözümler sunuyor.

 

  

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑