GÜNCEL

Deprem Dede’ye son görev Çarşamba günü

Hayatını kaybeden Prof.Dr.Ahmet Mete Işıkara için Boğaziçi Kandili Rasathanesi'nde Çarşamba günü tören düzenlenecek

21 Ocak 2013 Saat: 21:53
Deprem Dede’ye son görev Çarşamba günü
Deprem Dede’ye son görev Çarşamba günü
Hayatını kaybeden Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara için Boğaziçi Kandili Rasathanesi'nde Çarşamba günü tören düzenlenecek. Işıkara, Teşvikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak.
Vefat haberini aldıktan sonra hastaneye gelen Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Işıkara ailesine başsağlığı diledi. Akar, "Allah rahmet etsin. Kızılay ailesi olarak çok üzüntülüyüz. Uzun yıllardan beri birlikte çalıştığımız Sayın Işıkara bizim başdanışmanımızdı. Çok yakın bir mesai arkadaşımızdı. Bizi çok derinden yaraladı. Yokluğuna zor alışacağız" dedi.
Tedavi süresinde Işıkara ile ilgilenen hastane personeline teşekkür eden Akar, "Hastanede gösterdikleri güzel bakımdan dolayı başhekimimize ve doktorlarımıza ve hemşirelerimize teşekkür ediyoruz. Bende ailesi ile görüşmeye geldim. Ailesi ile görüştükten sonra cenazenin kaldırılması ile ilgili tertibatı alacağız. Bu bizim cenazemiz, ailemizin cenazesi. İnşallah Işıkara'ya laik bir şekilde onun aziz hatırasına hürmet ederek cenaze töreni yerine getireceğiz" diye konuştu.
Işıkara, Boğaziçi Kandili Rasathanesinde Çarşamba günü düzenlenecek töreninin ardından Teşvikiye Camii'nde ikindi namazının müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı'na defnedilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑