SPOR

Derince Belediyespor sahaya indi

2012-2013 sezonu Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta mücadale edecek olan Derince Belediyespor, yeni sezonun hazırlıklarına başladı

24 Temmuz 2012 Saat: 22:38
Derince Belediyespor sahaya indi
Derince Belediyespor sahaya indi

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de tarihi bir başarıya imza atarak tarihinde ilk kez 3.Lig’e yükselen Derince Belediyespor, 2012-2013 sezonu hazırlıklarına başladı. Derince Belediyespor Tesisleri’nde toplanan futbolcular, teknik direktör Fadıl Kurt yönetiminde sezonun ilk antrenmanını yaptılar. Sarı Lacivertli ekipte geçtiğimiz sezon kadroda kalan 8 futbolcunun yanı sıra dış transferde kadroya dahil edilen 7 futbolcu da ilk antrenmanda yer aldı. Denenmeye çıkan 12 futbolcu hakkında ki son kararı ise Derince Belediyespor Teknik Direktörü Fadıl Kurt verecek.

 

Yönetim tam kadro

Sarı Lacivertli ekibi iki sezondur çalıştıran teknik direktör Fadıl Kurt, bu sezonda takımın başında yer alacak. Kurt’un yardımcılıklarını ise Çetin Kara, Eşref Doğmaç ve Metin Gencer yapacak. Derince Belediyespor’un ilk antrenmanını Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, kulüp başkanı Hakkı Öner, yöneticiler Necdet Yüca, Metin Alemdar, Mihraç Büyükbayraktar, Şaban Eraslan, Hüseyin Parlak, altyapı genel koordinatörü Yaşar Nalbantoğlu, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve altyapı antrenörleri takip etti.

 

Konuşmalar yapıldı

Sezonun ilk antrenmanı öncesi, kulüp başkanı Hakkı Öner, futbolculara bir konuşma yaparak, yeni sezon hedeflerini aktardı, Başkan Öner, yaptığı konuşmada “Geçen sezon çok beklediğimiz bir başarıyı yakalayarak Derince’ye 3. Lig sevincini yaşattık. Umuyoruz ki 3.Lig’deki bu ilk sezonumuzda da birçok başarılara imza atacağız. Size güvenimiz tam.” şeklinde konuştu. Başkan Öner’in ardından konuşan teknik direktör Fadıl Kurt “ Derince, 18 yıllık tarihinde ilk kez 3.Lig’in startını verdi. Profesyonel ligde yaşayacağımız bu ilk sezonda çok çalışıp Derince’ye yakışır mücadele edeceğiz.” diye konuştu.

 

Başkan Alemdar izledi

Başkan Öner ve teknik patron Kurt’un konuşmasının ardından sezonun ilk antrenmanı başladı. Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, antrenmanın ilk 20 dakikalık bölümünü tribünden takip etti. Ardından yeşil sahaya inen Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, teknik direktör Fadıl Kurt’la ayaküstü sohbet ederek takım hakkında son bilgileri aldı. Yaklaşık iki saat süren sezonun ilk antrenmanı Derinceli futbolseverlerde tribünlerden takip etti.

 

İlk etap üç hafta sürecek

Sarı Lacivertli futbolcular, iki grup halinde yardımcı antrenörler Çetin Kara ve Eşref Doğmaç nezaretinde koşu yaptı. Final maçında ayağı kırılan Samet Ersoy ve ayağında hafif sakatlığı bulunan Samet Deşiş takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Üç hafta boyunca tesislerinde çalışacak olan Derince Belediyespor, ardından ikinci etap hazırlıklarını yapmak üzere Kartepe’ye çıkacak. Sarı Lacivertliler, 10 günlük Kartepe kampının ardından tekrar tesislere dönecek ve sezon başlayana kadar hazırlıklarını Derince Belediyespor Tesisleri’nde sürdürecek.

 

 

DERİNCE BELEDİYESPOR KADROSU:

İÇ TRANSFER:

Abdülkadir Balkaya

Serkan Uzun

Mesut Özdemir

Hakan Tural

Cihan Korucuoğlu

Tunç Yalçın

Samet Ersoy

Aykut Kurt

 

DIŞ TRANSFER:

Ömürcan Çavuşoğlu   (Gölcükspor)

Osman Bayraktar       (Düzcespor)

Onur Bayrakçı            (Derince Birlik)

Can Kart                     (Beykozspor)

Tolga Aydın               (Kağıtspor)

Fazlı Ayan                  (İstanbulspor)

Bilal Demiröz             (Maşukiye)

 

DENENMEYE GELENLER:

Hakan Uluçay            (Körfez FK)

Baha Yıldırım             (Körfez FK)

Ahmet Havuz             (Pazarspor)

Erdi Şahin                   (Körfez FK)

Emrah Şen                  (Ümraniye)

Akın Açıkgöz             (Darıca GB)

Çağlar Tıknaz             (Sapancaspor)

Hasan Can Satır         (Çarşambaspor)

Alptekin Teytey         (Beylerbeyi)

Murat Özer                 (Fenerbahçe Altyapı)

Ali Kemal Zengin       (Maltepe)

Umur Şirin                  (Suadiye)

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑