MAGAZİN

Devfest İstanbul rekor katılımla gerçekleşti

100 ülke ve 555 şehirde şubeleri olan, tamamı gönüllülerden oluşan ve kar amacı gütmeyen yazılım geliştiricilerin oluşturduğu topluluk Google Developer Groups(Google Geliştirici Grupları) şubeleri her yıl Devfest konferansları düzenleyerek te

17 Aralık 2022 Saat: 12:13
Devfest İstanbul rekor katılımla gerçekleşti
Devfest İstanbul rekor katılımla gerçekleşti

ürkiye’nin ve dünyanın birçok yerinden gelen katılımcı ve konuşmacılar Google Developer Groups(GDG)’nin İstanbul şubesi olan GDG İstanbul’un 11 Aralık 2022 tarihinde düzenlediği Devfest İstanbul etkinliği için 2022 Unıq Hall’da buluştular. En son pandemi öncesi 2019’da yüz yüze gerçekleşen etkinliğe pandemi sonrasında büyük ilgi oluştu. Etkinliğe 2000 kişinin üzerinde katılım sağlayarak Devfest Istanbul 2022 bir rekorla Avrupa'nın en büyük Devfest etkinliği olmayı başardı.

Google, Meta, Amazon gibi dünyanın önde gelen teknoloji firmalarından da konuşmacıların bulunduğu etkinlikte dört ayrı salonda yapay zeka, bulut bilişim, mobil uygulama geliştirme ve diğer teknoloji alanlarında farklı bir çok konuda toplam 45 sunum yapıldı. Öne çıkan konuşmacılardan bazıları Lemi Orhan Ergin, Hadi Tok, İrem Kömürcü, George Kortsaridis, Elif Bilgin, Damian Burke, Fatih Kadir Akın, Barış Yesugey, Uğur Umutluoğlu ve Yusuf Sarıgöz’dü.

Etkinlikte yapılan sunumların yanı sıra katılımcılar yazılım sektöründe benzer ilgi alanlarına sahip kişilerle ve uzmanlar ile tanışma fırsatı buldu. Eğlenceli etkinliklerin de düzenlediği Devfest ile GDG Istanbul, önemli bir başarıya imza attı ve önceki yıllarda olduğu gibi katılımcı ve konuşmacılardan olumlu geri dönüşler aldı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑