SİYASET

Devlet Bahçeli'den MHP Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalar.

MHP lideri Devlet Bahçeli MHP Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli "Özellikle 1999 Gölcük depremi ile Elazığ depremini karşılaştırıp siyasi fırsatçılık yapan küçük ve güdük bir azınlık gözümüzden kaçmamıştır..

11 Şubat 2020 Saat: 11:00
Devlet Bahçeliden MHP Grup Toplantısında önemli açıklamalar.
Devlet Bahçeli'den MHP Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalar.

MHP lideri Devlet Bahçeli, MHP Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulunuyor.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

TÜRKİYE'NİN YAŞADIĞI AFETLER
Felaketler 2020 yılında adeta otomatiğe bağlamış ülkemizi etkisi altına almıştır. Elazığ'da 6,8 büyüklüğündeki deprem milletimizi derin bir üzüntüye sevk etmiştir. 41 vatandaşımız depremde hayatını kaybetmiş, 1600 vatandaşımız da yaralanmıştır. Türk milleti depremzedelere sahip çıkmıştır, devletin tüm imkanları seferber edilerek darda ve zorda kalanlara el uzatılmıştır. 4-5 Şubat'ta iki gün boyunca Van Bahçesaray karayoluna 2 çığ düşmüştür. 41 kardeşimiz şehit olmuş, 84 kardeşimiz de yaralanmıştır. Deprem oldu, çığ düştü derken Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir yolcu uçağı maalesef kaza kırıma uğramış 3 kişi yaşamını yitirmiş 180 kişi de yaralanmıştır. Türk milleti felaketlere teslim olmamıştır. Direne direne bugünlere gelmiştir. Allah'ın izniyle kötü günler geçecektir. Karamsarlık iman dolu gönüllere yakışmayacaktır.

"ZÜBÜKZADELER"
Özellikle 1999 Gölcük depremi ile Elazığ depremini karşılaştırıp siyasi fırsatçılık yapan küçük ve güdük bir azınlık gözümüzden kaçmamıştır. 1999 depreminde devletin çöktüğünü, bugün ayakta olduğunu söyleyen zavallılar ile toplanan deprem yardımlarıyla memur maaşlarının ödendiğini söylenmiştir. Bunlar zübükzadelerdir. Bilinmelidir ki ne Türk devleti 1999'da çöktü, 2020 zaafa uğradı. Çöken binalardır, utanmaz müteahhitlerdir. Devlet aynıdır, fıtrat ayındır, duruş aynıdır. 1999 Marmara depremi ile 2020 Elazığ depremini teraziye koyup tartıya çıkarmak ayıp, ahlaksızlık değil midir? Depremin küçüğü büyüğü olabilir ama acının azı çoğu olmaz.



MHP'nin olduğu yerde Türk devleti çökmez, çökemez. Varsayalım devlet çöktü, ya Söğüt olur ya Oğuz neslini sürdürürüz. Depremler arasında siyasi kıyas yapmak, birlik ve kardeşlik duygusuna hançer sallamaktır. Gölcük bizimdir, Elazığ bizimdir. 1999'daki acı neyse 2020'deki acı odur. Biz alınganlık yapmıyoruz, sadece 3-5 çürük yumurtaya ayna tutuyoruz. Hiç kimse karanlığa saklanıp taş atmasın. Dün de bugün de Türk devleti muktedirdir. Münafıklar, gıybet ustaları tezgahlarını başka yere açsınlar.

Ünlü ünsüz bazı soytarıların paylaşımları hezimettir. Milli kederde buluşamayan, milli haysiyete nasıl sahip çıkacaktır? Acıları dindirmek için insan üstü gayretle mücadele sürerken, devlet ve millet düşmanlarının tedavüle girmesi tuzaktır. Bunlar zehir yılanlarıdır. Elazığ'ın Türk mü Kürt mü olduğunu sorgulayan, Malatya'da bazı köylerin Alevi olduğunu söyleyenler amacına ulaşamayacaktır. Türk milleti diridir.


AYRINTILAR GELİYOR....

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑