GÜNCEL

Diyarbakır'da PKK yandaşları okullara saldırdı

Dağda ölen teröriste ağlamıyorsanız insan olamıyorsunuz demektir yönündeki açıklamaları Türkiye gündemine oturan Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven bugün molotof atılan okulları ziyaret etti ve yine ilginç sözler söyledi. Diyar

9 Ekim 2012 Saat: 12:44
Diyarbakır'da PKK yandaşları okullara saldırdı
Diyarbakır'da PKK yandaşları okullara saldırdı

Okula girerek ses bombası ve molotofkokteyli atılan öğretmenler odasının da bulunduğu idare bölümünde incelemelerde bulunan Güven, olayla ilgili okul idaresi ve öğretmenlerden bilgi aldı.

Güven, okul çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, öğretmenini yakacak kadar bir çocuğu kinlendirenlerden nefret ettiğini söyledi.

”Bütün dertlerinin de bu” diyen Güven, ”Şu çocukları bu kadar terörist haline getirenlerden nefret ediyoruz, ağladığım konu da bu zaten. Yani bir çocuk öğretmenini nasıl yakmaya kalkar? Yani bir çocuk okuluna gelir de öğretmenini nasıl yakar ya? Bu çocukları bu hale nasıl getirirler? Şu çocukların hallerine baksınlar, ne diyeyim ben bunlara, bunların insanlığa faydası olur mu?” şeklinde konuştu.

Öte yandan olayda yaralanan 2 öğretmen ve bir öğrencinin kaldırıldıkları hastanelere tedavileri sürüyor. Saldırı nedeniyle okulda eğitim ve öğretim aksadı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑