YEME & İÇME

DOĞAL, ORGANİK VE SAĞLIKLI ÜRÜNLER FUARI EXPONATURA'22 BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

İstanbul Fuar Merkezi'nde 12. kez kapılarını ziyaretçilere açan Doğal, Organik ve Sağlıklı Ürünler Fuarı Exponatura'22 yoğun ilgi gördü. Gittikçe büyüyen ve önem kazanan sektörün temsilcilerinin yer aldığı fuar 15 bin yerli 3 bin yabancı kişi tarafın

10 Ekim 2022 Saat: 10:11
DOĞAL, ORGANİK VE SAĞLIKLI ÜRÜNLER FUARI EXPONATURA22 BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
DOĞAL, ORGANİK VE SAĞLIKLI ÜRÜNLER FUARI EXPONATURA'22 BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Son yıllarda tüketici bilincinin artması ve sağlıklı beslenmeye olan ilginin yükselmesi ile doğal-organik ürünler sektörü, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de yükselen pazarlar arasında yer alıyor. Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen fuarda, ülkenin dört bir yanında üretilen şifalı ürünler tek çatı altında toplanarak katılımcılar ile buluştu. Türkiye’nin ve Dünya’nın farklı yerlerinden birçok sektör profesyonelinin bir araya geldiği etkinlikte tüm bölgelerde yetişen şifalı, doğal ,organik ürünler, beslenme ve diyet ürünler, anne-bebek ürünleri, vegan ürünler, bitkisel kozmetik ve güzellik, doğal tedaviler, bitkisel içecekler gibi birçok organik ve doğal ürün grubu yer aldı.

Organik Ürün Üreticileri Global Alıcılarla Buluştu

Organik tarım üretimi son 10 yılda ülkemizde beş kat artış gösterdi. Organik üretici sayısı bakımından ise ülkemiz Avrupa’da 1'inci, dünyada 8'inci sırada bulunuyor. Rekor bir hızla büyüyen organik ürünler pazarında bu senede organik ürün üreticileri global alıcılarla buluşarak organik tarımsal ürünlere katma değer sağlamaya devam etti.

Önemli İsimlerin Konuşmacı Olarak Yer Aldığı Konferans Yoğun İlgi Gördü

Sektör liderlerinin, pazar lideri firmaların temsilcilerinin ve sektörün gelişimine yön veren önemli kurumların bir araya geldiği dört günlük etkinlikte, Ecz. Mehmet Müderrisoğlu, Doç. Dr. Yavuz Dizdar, Bütünsel Beslenme Koçu Esra Savaş Denizsel gibi önemli konuşmacılar da yer aldı. Konferansa ilgi yoğun olurken katılımcılar sağlıklı ürünler endüstrisini büyük ölçüde etkileyen konular hakkında da bilgi sahibi oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑