SİYASET

Doğruyol Kocaeli’de yeni başkan Murat Süer

DYP İzmit İlçe Başkanı Murat Süer il başkanlığı görevine getirildi

20 Şubat 2013 Saat: 09:54
Doğruyol Kocaeli’de yeni başkan Murat Süer
Doğruyol Kocaeli’de yeni başkan Murat Süer
Geçtiğimiz 13 Şubat 2013 Çarşamba günü istifa istifasını açıklayan eski il başkanı Abdülkadir Ceylan  Sarı’nın ardından yeni il başkanının kim olacağı merakla bekleniyordu. Abdülkadir Ceylan  Sarı’nın istifasının ardından 6 gün sonra yeni il başkanı olarak DYP İzmit İlçe Başkanı Murat SÜER il başkanı olarak atandı.
Yaklaşık 14 ay önce atama ile göreve gelen, ilimizde herhangi bir faaliyeti bulunmayan Doğru yol Partisi’ni yeniden canlandıran Abdülkadir Ceylan Sarı görevinden istifa etti. Sadece başkanlık görevinden istifa eden Sarı istifa nedenlerini sıraladı. Aralık ayının ikinci yarısı atamasının gerçekleştirildiğini fakat sağlıklı yönetim oluşturmak adına 22 Ocak’a kadar çalışma yaptığını vurgulayan Sarı “ Hiçbir zaman bireysel bir amaçla çalışmadım” dedi
2012 Nisan ayında İzmit İlçe başkanlığına atanan DYP İzmit İlçe Başkanı Murat SÜER , 19-02-2013 Tarihi’nde ilçe başkanı olarak atanmasının 10 ay sonrasında, bugün DYP Kocaeli İl Başkanı olarak atandı. DYP ‘nin çiçeği burnunda İl Başkanı Murat SÜER’in  siyasi arenada ne gibi yeni söylemler ve nasıl bir siyasi çizgi çizeceği şimdiden merak konusu oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑