GÜNCEL

Doğu Perinçek'in Silivri'de koğuş arkadaşlarıyla fotoğrafı paylaşıldı | 'Mehmet Ağar'a kefilim' demişti

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'a ilişkin, "Ben Mehmet Ağar'ı savunuyorum ve kefilim. Onun Türkiye'ye gerekli bir şahsiyet olduğu kanısındayım" dedi. Sosyal medyada Doğu Perinçek'in Silivri'de yattığı dönem

2 Ağustos 2022 Saat: 10:35
Doğu Perinçekin Silivride koğuş arkadaşlarıyla fotoğrafı paylaşıldı | Mehmet Ağara kefilim demişti
Doğu Perinçek'in Silivri'de koğuş arkadaşlarıyla fotoğrafı paylaşıldı | 'Mehmet Ağar'a kefilim' demişti

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar hakkında, "Ben Mehmet Ağar'a kefilim. Onun Türkiye'ye gerekli bir şahsiyet olduğu kanısındayım" dedi.

Doğu Perinçek, Şaban Sevinç'in YouTube kanalına konuk oldu. Perinçek, Sevinç'in programında gündeme dair açıklamalar yaparken Mehmet Ağar'a değerlendirmelerde bulundu.

Perinçek, "Sayın Mehmet Ağar geçmişte aslanlar gibi PKK'yla mücadele etmiş, FETÖ'yle mücadele etmiş, bugünkü duruşu da milli olan ve emniyette de hep başarılı sicili olan bir devlet adamıdır" ifadelerini kullandı.

"Mehmet Ağar’ın suçlanması bugünkü durum ile ilgili" diyen Perinçek, şunları söyledi: "Onun bugün Amerikan emperyalizmine, bugün FETÖ'ye, PKK'ya tavırlı olmasıyla ilgili ve ondan dolayı hedef alınıyor. Hedef alanlar da sicilleri bozuk adamlar. O nedenle ben Mehmet Ağar'ı savunuyorum ve kefilim. Onun Türkiye'ye gerekli bir şahsiyet olduğu kanısındayım."

SEDAT PEKER TEPKİ GÖSTERDİ

Doğu Perinçek'in sözlerine suç örgütü lideri Sedat Peker tepki gösterdi.

Danışmanı Emre Olur'un sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yapan Peker, "Çakma doğu; Ergenekon soruşturmalarının tamamı sesli ve görüntülü kayıt altındaydı. Fetullah Gülen’e bir kere selamımı oradan bulup yayınlarsan ben şerefsizim, eğer yayınlamazsan sen kahpesin, namussuzsun, köpeksin, şerefsizsin, aşağılık itsin. Daha doğrusu sen hepsisin. "Ulan çakma doğu, ulan ülkücü katili, Beykoz Trafik Şubey’i ara, o tarihte Beykoz’da çıkan bütün araç plakaları FG imiş. Onu da bir arkadaştan öğrendim. Sen gerçek bir namussuzsun, Abdullah Öcalan’ın kankasısın..." ifadelerini kullandı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, emekli Albay Levent Göktaş'ın Hablemitoğlu cinayeti operasyonunda kaçarak kurtulduğuna dair görüntülerin elinde olduğunu da iddia ederek "Eğer ki polis arkadaşlar bu görüntüleri dosyaya eklemezlerse vakti geldiğinde ben yayınlayıp herkese göstereceğim"  dedi.

"VOLTA ATTIĞI KİŞİ SİZCE KİM?"

Sosyal medyada "@GiddimBen" isimli twitter adresinden, Sedat Peker'in adreslerinin de meyşınlayarak (mention) yapılan "Ağar için kefilim diyen adamın Silivri'de koğuş arkadaşı birlikte volta attığı kişi sizce kim...??" paylaşım dikkat çekti.

Fotoğraftaki isimler sırasıyla; Albay Levent Göktaş - Doğu Perinçek - Binbaşı Levent Bektaş

'Hükümete karşı darbe girişimi hazırlığı yapmak' suçlamasıyla Ergenekon Davasında 4 yıl ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla tutuklu yargılanan İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek 2014'de tahliye edilmişti. O dönem aynı hücrede kalan Albay Levent Göktaş, Albay Levent Bektaş da aynı yıl tahliye edildi.

18 Aralık 2002 tarihinde başkentteki evinin önünde öldürülen Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesini planladığı iddia edilen Genelkurmay'a bağlı eski Özel Kuvvetler Komutanı Levent Göktaş hala aranıyor.

Fotoğrafı yayınlayan twitter adresinin Sedat Peker'in adreslerini meyşınlaması da (mention) dikkat çekti.

UĞUR MUMCU SUİKASTİYLE İLGİLİ MEHMET AĞAR'I İŞARET ETMİŞTİ

Sedat Peker 21 Mayıs 2021 tarihinde (7. video) yayınladığı videoda aracına bomba konularak öldürülen gazeteci Uğur Mumcu suikastının, Mehmet Ağar'ın uyuşturucu ve silah ticaretinden maddi çıkar elde edenlerle ilişkileri sonucu gerçekleştiğini de iddia etmişti.

"KATİL HEP İLK GELİR"

Uğur Mumcu'nun öldürülmesi ile ilgili çok kritik iddialarda bulunan Peker şunları söylemişti.

"Görüşüne katılırsınız katılmazsınız bence şehittir. Namuslu adamdı, şerefli adamdı. Her şeyden önce dürüst adamdı. Neden öldürüldü? Öldürüldüğü zaman yazdığı yazılara bakın. Hep terör bölgelerinde terör tarlaları olur, uyuşturucu satışları olur ve silah ticareti. Uğur Mumcu şehit ediliyor olay yerine ilk gelen kim? Saldırıdan sonra olay yerine ilk giden Mehmet Ağar’dır. Katil en önce gelir"

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑