GÜNCEL

Donanmada bir istifa daha

Deniz Kuvvetleri'nde istifalar devam ediyor. Gölcük Tersane Komutanı Tuğamiral Mehmet Şevki Şekerefeli de istifasını yazdı.

27 Ocak 2013 Saat: 15:18
Donanmada bir istifa daha
Donanmada bir istifa daha
Aydınlık Gazetesi'nden Mehmet Bozkurt'un bugünkü haberine göre, Tuğamiral Şekerefeli de istifasını yazdı, Oramiral Nusret Güner'in istifasının ardından Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda üst düzey komutanlar arasında yoğun bir trafik var.
Gölcük Tersane Komutanı Deniz Mühendisi Tuğamiral Şevki Şekerefeli istifa etti. Deniz Kuvvetleri Donanma Komutanı Oramiral Nusret Güner'in istifasının ardından Tuğamiral Mehmet Şevki Şekerefeli de istifa etti. Şevki Şekerefeli'nin istifasını günler öncesinden hazır olduğu henüz işleme konulmadığı belirtilirken, geçtiğimiz günlerde Donanma'da düzenlenen bir etkinlikte istifa konusu Şekerefeli'ye sorulduğunda ise komutanın bunu doğrulamadığı belirtildi. 

Deniz Kuvvetleri komuta kademesinde Nusret Güner'in istifasının ardından hareketli günler yaşanıyor. Üst düzey komutanların Ankara'da yoğun görüşme trafiği sürüyor. Güner'in istifasıyla Deniz Kuvvetleri'nde dört komutanın daha istifa edeceği basına yansıdı. Güvenilir kaynaklar boşalan görevlere gelecek komutanlarla bu görüşmeleri sürdüğünü ifade ediyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑