YEME & İÇME

Dünya mutfağının lezzet durağı; Timata

Derince 60 Evler Harika Sahili’nin seçkin mekanı Timata, Cafe- Restoran, dünya mutfağının tatlarını müşterileriye buluşturuyor

2 Haziran 2013 Saat: 18:35
Dünya mutfağının lezzet durağı; Timata
Dünya mutfağının lezzet durağı; Timata
Sektörde 20 yıllık deneyimini yaklaşık 2 yıldır İzmitlilerle buluşturan başarılı ve dinamik işadamı Celal Fazlıoğlu, Derince 60 Evler Harikalar Sahili’nde hizmete sunduğu Timata Cafe-Restoran’da başta Osmanlı, Türk ve İtalyan mutfağı olmak üzere tüm dünya lezzetlerini damak zevkine sunuyor.
ADETA EVİNİZDESİNİZ
60 Evler Harikalar Sahili’nde yaklaşık 1 dönüm arazi üzerinde kapalı ve açık mekanlarıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet veren Timata Cafe- Restoran, konusunda deneyimli personeliyle sizleri adeta evinizde hissettiriyor.
ÇITA HER GÜN YÜKSELİYOR
Kendisine misafir olduğumuz Timata Cafe-Restoran’ın sahibi Celal Fazlıoğlu bugüne kadar Ankara- İstanbul ve Sakarya’da açtığı mekanlarla sektörde çıtayı her geçen gün yükselttiklerini söyledi. Fazlıoğlu Timata Cafe-Restoran dışında şu anda İstanbul Kuruçeşme’de bulunan Elit Cafe ile de hizmet verdiklerini ifade etti.
TİMATA’DA YOK YOK
Derince 60 Evler Harikalar Sahili’nin gözde mekanı Timata’da güne serpme kahvaltıyla başlayabilirsiniz. Her gün 08.00- 02.00 saatleri arasında hizmet veren Timata’da serpme kahvaltı 15, spesyal kahvaltı ise 30 lira.
İNTERNET ÜZERİNDEN SİPARİŞ
Celal Fazlıoğlu, uluslar arası ödüllü aşçısı ve ekibinin elinden her gün 30 çeşit yemek çıktığını, mutfaklarının açık bir ortama ve kameralı sistemle  izlenebildiğini de belirterek, “ Biz müessesemizde aynı zamanda internet üzerinden de sipariş alıyoruz” dedi.
HACCP BELGELİ TESİS
Hijyen ve sağlıklı ürün konusunda aşırı duyarlı olduklarını söyleyen Celal Fazlıoğlu, Tarım Bakanlığı’ndan onaylı Haccp belgesine sahip olduklarını, fast food tarzı dondurulmuş gıdayı mutfaklarına sokmadıklarını ve günlük taze ürünleri yalnızca İzmit halkına değil, tüm çevre illerden gelen müşterilerine de gönül rahatlığı ile sunmanın gururunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑