EKONOMİ

DÜNYANIN EN BÜYÜK DERİ VE KÜRK MAĞAZASI ANTALYA'DA

15 bin metrekarelik mağazada, yurtiçinde 200 bin, yurtdışında 70 bin adet deri ve kürk satılacak

26 Temmuz 2012 Saat: 22:07
DÜNYANIN EN BÜYÜK DERİ VE KÜRK MAĞAZASI ANTALYA'DA
DÜNYANIN EN BÜYÜK DERİ VE KÜRK MAĞAZASI ANTALYA'DA

Alışverişin turizm ile ilişkisi tartışılmaya devam ederken alışveriş pazarı büyüyor. Antalya ve çevresinde turistik alışveriş organizasyonları kapsamında faaliyet gösteren mağazalar bir yandan kapanırken bir yandan yenileri açılıyor.

Yurtiçinde 5 mağaza 83 korneri, yurtdışında 15 mağazası bulunan Alice Leather & Fur Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Acarlıoğlu,  Alice Leather’in 15 bin metrekarelik  alanıyla dünyanın en büyük deri-kürk mağazası olduğu söyledi.

Acarlıoğlu, Türkiye'de en büyük deri ve kürk perakende satış yapan firma olduklarını belirterek şunları söyledi :
'' Dünyanın en büyük deri ve kürk mağazasına sahibiz. 15 bin metrekarelik merkez mağazamızda aynı anda 500 yabancı müşteriye hizmet veriliyor. Mağazamızda 15 dil konuşuluyor. Profesyonel rehberlerimiz gelen turistin kendi dilinden hitap ediyor. Kendi dilinin konuşulduğunu gören turist daha rahat ve daha çok alış veriş yapabiliyor.
Mağazamızda 2.500'ün üzerinde model bulunuyor. Bir turist mağazaya geldiğinde niyeti yoksa da bir ürün alıp çıkıyor. Çünkü burada herkesin bedenine ve zevkine uygun ürün bulunuyor. Olmadığı takdirde istediği ürünü sipariş edip kısa sürede sahip olabiliyor''
Acarlıoğlu,  dünyanın en büyük deri ve kürk mağazasının yanında ayrıca 5 adet 7 bin 500 metrekarelik mağazaları bulunduğunu ayrıca Antalya bölgesinde 83 adet corner mağazaları olduğunu belirtti.
Türkiye'de Alice markası adı altında satış yaptıklarını anlatan Acarlıoğlu, Rusya ve Kazakistan'da toplam 15 şehirde mağazalarının bulunduğunu, bu mağazalarda 500'ün üzerinde kişinin çalıştığını, buralarda satılan ürünlerin büyük bölümünün Türkiye'de üretildiğini kaydetti.
Acarlıoğlu, Alice markasının Türkiye’de  ve yurtdışında artık bir marka haline geldiğini  belirterek  “Türkiye'deki Alice mağazalarında turistlere yılda 200 bin adet deri ve kürk satışı oluyor. Rusya ve Ukrayna'da ise Mondial adı altında 70 bin adet satış yapılıyor. Satışların büyük bölümü Antalya bölgesinde gerçekleşiyor'' dedi.
 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑