TURİZM

Dünyanın En Kötü Turistleri Kimler?

Amerikalılar? İngilizler? Fransızlar? Ruslar? Görünüşe göre kime sorduğunuza bağlı olarak hepimiz diyebiliriz.

7 Ağustos 2012 Saat: 22:46
Dünyanın En Kötü Turistleri Kimler?
Dünyanın En Kötü Turistleri Kimler?

Dünyanın en çok nefret edilen insanlarının Amerikalılar olduğunu düşündüğün anda, bunu kanıtlar nitelikte sonuçlar ortaya çıktı. LivingSocial’ın yaptığı ankete göre, Amerikalılar bile kendi vatandaşlarıyla seyahat etmekten nefret ediyor. Bütün o dostum, naber dostum, iyi günler klişeleri artık onların da canını sıkmış durumda. “Aramızdaki düşmanı buldum o da biziz” diyor Jayne Clark

Ama bir saniye!

İngilizler de sırf o havalı ATM kartlarından ötürü Amerikalılardan nefret ediyor. Bu anket henüz resmiyet kazanmadı ama anketin birincisi belli gibi.

Amerikalı turistler kahvaltıda 3 bardak bira içmedikçe, bütün dünyadan alkol delisi olarak İngilizleri görmesini bekleyebilirsini. Dünyanın bir ucuna, kendi birahanesinde yiyebileceği aynı yemekler için gidip, bununla gurur duyabilirler.

Bazıları da şunu düşünüyor

Geçen seneki ankete göre, İngilizler dünyanın en kötü turistleriydi diğer bir deyişle tatil holiganlarıydı.

Skyscanner’ın anketi İngilizleri, 5 kategorinin 4ünde en kötü ilan etti. Bunlar; yeni bir dil öğrenmeye çalışmamak, alkollü ve dağınık olmak ve bahşiş vermemektir.

2009 da yapılan Expedia anketine göre ise, Fransızlar en kötü turist olarak belirlenmişti. Hem kötü bahşişçiler, ucuzcular, kaba ve diğer dillere saygısızlar.

Bir başka ankette ise, Ruslardan uzak durulması gerektiği ortaya çıktı. Gürültücü, obur, para düşkünü ve daha birçok olumsuz özellikleri varmış.

Bütün bu anketlerin verdiği tek bir sonuç var. nereli olursanız olun veya nereye giderseniz gidin birileri sizi sevmeyecek ve sadece sizi parmakla gösterecek doğru anketin gelmesini bekleyecekler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑