YAŞAM

DÜNYANIN GÖZÜ ARDAHAN’DA OLACAK

Ensar Öğüt’ün girişimleri sonuç verdi: Türk Yıldızları 23 Şubat’ta Ardahan semalarında gösteri yapacak

16 Ocak 2015 Saat: 13:22
DÜNYANIN GÖZÜ ARDAHAN’DA OLACAK
DÜNYANIN GÖZÜ ARDAHAN’DA OLACAK

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt’ün dünyaca ünlü Türk Yıldızlarının Ardahan semalarında gösteri yapması girişimi sonuç verdi. Milli Savunma Bakanlığı, Ardahan’ın kurtuluşunun 93. Yıl kutlamaları kapsamında Türk yıldızları gösteri uçakları Ardahan semalarında uçmasını programına aldı.

MİLLİ SAVUNMA BAKANINA TEŞEKKÜR

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, uzun zamandır gerek soru önergeleri gerek çeşitli başvurularla Türk yıldızlarının Ardahan’da gösteri yapması için çaba sarfettiğini ifade ederek, “ Bu önerimizin gerçekleşmesinden mutlu oldum. Milli savunma Bakanlığına teşekkür ederim. Bu gösterilerle tüm dünyanın gözleri Ardahan’da olacak” dedi.

ARDAHAN İÇİN MÜCADELEYE DEVAM

Öğüt, 2002 yılından buyana “Yaşanabilir Bir Ardahan “ hedefi ile gecesini gündüzüne kattığını, gerek parlamento kürsüsünde gerek kanun teklifleriyle gerek bizzat hükümet ve devlet kurumlarıyla görüşerek gerekse de eylemlerle bölgesinin sorunlarını çözmeye çalıştığını ifade ederek, “ Yıllardır köyde köylü ve muhtar, şehirde esnaf, okulda öğretmen, tarlada çiftçi, dağda çoban, evde ev kadınları ile elele vererek Ardahan için bir mücadele yürütüyorum. Eğitim, sağlık, tarım ve hayvancılığına sahip çıkmaya çalışıyorum. Halkımla elele elimden geleni yapıyorum. Elbette Ardahanımıza hizmetler istenilen düzeyde değil. Çok hedef ve isteğimiz var. Bunun için iktidar olmak şart. Ancak, muhalefetiz diye kenara çekilip oturacak değiliz. Önümüzdeki dönem de aynı tempoda mücadeleye devam edeceğim”diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑