GÜNCEL

Duyarlı kadınlar harekete geçiyor

Ülkede yaşanan kaosa dur demek için yola çıkan Kocaelili ve Sakaryalı kadınlar, sorunların çözümü konusunda ortak hareket etme kararı aldı

1 Aralık 2016 Saat: 14:26
Duyarlı kadınlar harekete geçiyor
Duyarlı kadınlar harekete geçiyor

Toplum değerlerinin günden güne zayıfladığı, ahlaki değerlerin ayaklar altına alındığı ülke ortamında bir araya gelme kararı alan duyarlı kadınlar, mahalle toplantıları düzenleyerek, kötü gidişe son vermeyi amaçladı.

Demokratik Sol Parti İzmit İlçe eski Başkanı Ayten Aşkın önderliğinde bir araya gelen duyarlı kadınlar, kadın cinayetleri ve çocuk istismarları başta olmak üzere, ülkenin kanayan yaralarına merhem olmak için yola yola çıktı.

Bir grup duyarlı kadın arkadaşının istekleri doğrultusunda böyle bir oluşuma gittiklerini belirten Ayten Aşkın, “ Bizim hiçbir siyasi parti, sendika, dernek ve sivil toplum kuruluşuyla bir bağımız yok. Bizim mücadelemiz siyasal değil, tamamen toplumsal” dedi.

Başta İzmit olmak üzere, Körfez ve Kartepe ilçelerinin yanı sıra Sakarya’da da bir araya gelmeye başladıklarının altını çizen Ayten Aşkın, “ Amacımız daha yaşanası bir ülke. Huzur ve güven ortamının ağlanması. Bu konuda biz kadınlara çok iş düşüyor. Hedefimiz ülke sorunlarının yanı sıra yaşadığımız mahallelerin sorunlarına çözüm üretme konusunda yetkilileri harekete geçirmek” diye konuştu. Ayten Aşkın sayıları şimdiden 200’ü bulan duyarlı kadınların kısa sürede çığ gibi büyüyeceğinin de altını çizdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑