TATİL

Duygusal tatil

Süreyya Yalçın'ın Çeşme aşkı, tamamen duygusal çıktı. Sosyetik ikoncan, sevgilisinin burada bir otele ortak olması nedeniyle Alaçatı'ya demir attı

10 Temmuz 2013 Saat: 10:53
Duygusal tatil
Duygusal tatil
Adı Bodrum'la özdeşleşen Süreyya Yalçın; yaz başından beri sık sık Çeşme'de boy gösterince; "İkoncanın yeni gözdesi Alaçatı" yorumları yapıldı. Ancak Yalçın'ın sevgilisi Tugay Gökkaya ile Çeşme'de tatil yapmasının nedeni; 'tamamen duygusal' çıktı. Gökkaya, yaz başında buradaki bir otele ortak oldu. 

MEKİK DOKUYOR 
Aya Yorgi Koyu'nda halen inşaatı devam etmekte olan "Love You" isimli otele ortak olan Tugay Gökkaya, işlerinin başında durmak için Çeşme'ye demir attı. Süreyya Yalçın da; sevgilisini yalnız bırakmamak için çaresiz Bodrum'a veda etmek zorunda kaldı. Sadece birkaç günlüğüne Bodrum'a giden ünlü çift, yeniden Çeşme'ye döndü. Bu arada Süreyya Yalçın ile Tugay Gökkaya'nın sol ellerindeki alyans parmaklarından çıkarmadıkları yüzükleri de çift hakkındaki "Gizlice evlendiler" haberlerini güçlendiriyor. 

AŞKINI HiÇ BIRAKMIYOR
Sosyetik ikoncan, kış aylarında da sevgilisi Tugay Gökkaya'nın Rusya'daki işleri nedeniyle sık sık İstanbul'a veda etmek zorunda kalmıştı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑