TATİL

Ece Erken ve Serkan Uçar tatilde

10 gün öncesine kadar birbirlerini topa tutan Ece Erken ile Serkan Uçar, ateşkes ilan etti.

29 Temmuz 2015 Saat: 23:13
Ece Erken ve Serkan Uçar tatilde
Ece Erken ve Serkan Uçar tatilde

Ece Erken ile Serkan Uçar, şaşırtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Erken, eşinin kendisini ölümle tehdit ettiğini iddia etmiş ve Uçar'ı 'şiddet' suçlamasıyla mahkemeye vermişti. Bu davanın ardından kavgaya tutuşan evli çift, birbirleri hakkında demediklerini bırakmamıştı.

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ

Güzel sunucu ile Uçar, geçtiğimiz günlerde ise aralarındaki buzları eritti. Sosyal medya hesaplarından birbirlerine övgüler yağdıran Ece Erken ile Serkan Uçar, çocukları Eymen için Çeşme'deki Laika Beach'te buluştu. Uzun bir aranın ardından ilk kez yan yana görüntülenen Erken ile Uçar'ın halleri, etraftakiler tarafından şaşkınlıkla izlendi. Hiçbir şey olmamış gibi birbirleriyle şakalaşan Ece Erken ile Serkan Uçar, bir ara oğullarını denize soktu.

'YAKINDA BARIŞIRLAR'

Denizde de kahkahalar eşliğinde Eymen'i yüzdüren olay ikilinin bu görüntüleri, "Ateşkes ilan ettiler, yakında da bütün olanları unutup yeniden barışırlar" yorumları yaptırdı. Bu arada Serkan Uçar'ın kalbinin hemen üzerindeki dövmesi de gözlerden kaçmadı. Genç iş adamı, sol göğsüne geçtiğimiz yıl evlendiği eşi Ece Erken ile oğlu Eymen'in adını yazdırdı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑