TATİL

Ege yanıyor

Uçuk fiyatlarıyla çok konuşulan Bodrum; Ege'yi yaktı! Bu sezon yüzde 100'e varan doluluk oranı yaşayan Çeşme'ye zam geldi. Alaçatı'nın kumrusu 40 liralık fiyatıyla Bodrum'un lahmacununa rakip oldu

27 Haziran 2014 Saat: 16:36
Ege yanıyor
Ege yanıyor

Tatilcilerin bir numaralı adresi Bodrum, Ege'deki fiyatları uçurdu! Son yıllarda özellikle Türkbükü'nde bulunanmekanlardaki uçuk fiyat uygulaması, Çeşme'ye de örnekoldu. 

Bodrum'un kazık fiyatlarından korkup rotalarını Çeşme'ye çeviren tatilciler, bu sene 2013 yazına oranla çok daha farklı fiyatlarla karşılaştı. Zam şampiyonu; İzmir'in geleneksel tadı kumru oldu. 

1 GÜNLÜK MASRAF; EN AZ 500 TL
"Bodrum'un 65 liralık lahmacun ile ayranı varsa bizim de kumrumuz var" diyen uyanık işletmeciler, bir kumru ile bir ayranı 40 liradan satmaya başladı. 

Ege'nin kızgın güneşi, Bodrum'dan sonra Çeşme'deki tatilcileri de yakmaya başladı! Çeşme'ye giden tatilciler; 1 günde kişi başı 500 lira ödediklerini söyledi.

Uçuk fiyatlarıyla bu sezon tatilcileri kaçıran Bodrum'daki birçok işletmeci ise yine fiyat politikalarından taviz vermemeyi tercih etti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑