YEME & İÇME

Eğlenceye ve Yemeğe Yepyeni Soluk: Farketmez

Buziki Orhan’ın sınırları olmayan repertuarından Grek ve Balkan müziği eşliğinde, şef Erdal Kılıç’ın kalıba sığmayan yemekleri ve Şef Edmond’ın Yunan adalarından İstanbul’a taşıdığı mezeleri ile Farketmez, eğlence ve lez

27 Şubat 2013 Saat: 21:50
Eğlenceye ve Yemeğe Yepyeni Soluk: Farketmez
Eğlenceye ve Yemeğe Yepyeni Soluk: Farketmez
Tüm bu saydıklarımıza bir de panaromik İstanbul manzarası ekleyin ve varın gerisini siz hayal edin…

Hafta sonları ne yapsam diye düşünenler, program yapmaya üşenenler ya da yapacak bir şey bulamayanlar artık Farketmez Restoranın hafta sonu programları ile hafta sonunuzu sevdiklerinizle dolu dolu geçirebilirsiniz… Her hafta sonu birbirinden farklı konsept geceler ile misafirlerini eğlendiren, zaman zaman nostalji geceleri ile eskiye götüren ya da müdavimleri doğrultusunda mönüler belirleyen Farketmez Restoran böylece farkını bir kez daha ortaya koyuyor.

Farketmez in İstanbul Maslak’taki yeni mekanında artık haftanın üç gecesi canlı müzik de var. Kendi dalında virtüöz olan sanatçıları tamamen doğaçlama bir programla buluşturan Farketmez dinleyicilere unutulmaz saatler vaad ediyor. Cuma geceleri daha çok Balkan ezgilerinin yer aldığı bir program yapan Farketmez menüsünde ise Balkan esintisi hissediliyor. Cumartesileri ise Yunan ve Türk müziğinin en eğlenceli ve hareketli parçaları ile dinleyenlere unutulmaz bir eğlence sunulurken menüde Yunan mezelerinin en özel tatları yer alıyor. Bu eğlenceli ve lezzetli günlerde yer almak isteyenlerin yapması gereken tek şey önceden rezervasyon yaptırmak.

www.fark-et-mez.com

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑