GÜNCEL

Elazığ Emniyeti'ne saldırının planlayıcısı yakalandı

Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne bir ay önce bombalı araçla yapılan terör saldırısını planladığı, keşif yaptığı ve araca bomba düzeneğini yüklediği öne sürülen 32 yaşındaki Metin M. yardım ve yataklık yapan 5 kişiyle bir

17 Eylül 2016 Saat: 20:17
Elazığ Emniyeti'ne saldırının planlayıcısı yakalandı
Elazığ Emniyeti'ne saldırının planlayıcısı yakalandı

Elazığ Emniyet Müdürlüğüne PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen, 3 polisin şehit düştüğü, 217 kişinin yaralandığı saldırının ardından gözaltına alınan 6 şüpheli adliyeye sevk edildi. Alınan bilgiye göre, saldırının ardından harekete geçenElazığ ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay öncesinde bölgede keşif yaptığı belirlenen Metin M'yi yakaladı. Ekipler, daha sonra 5 kişiyi daha gözaltına aldı. 

Kente getirilen Metin M'nin patlamayı organize ettiği öne sürüldü. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Elazığ Adliyesine sevk edildi. İl Emniyet Müdürlüğüne 18 Ağustos'ta PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 3 polis şehit düşmüş, 217 kişi yaralanmıştı. Saldırının ardından gözaltına alınan bir şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑