GÜNCEL

“Elbi’nin Ürün Çeşitliliği, Görselliği ve Kalitesi Olumlu Dönüşler Alıyor”

“Debu Elektrik olarak Akdeniz Bölgesi’nde elektrik ve aydınlatma sektörüne öncülük eden firmalar arasındayız. Antalya ili içerisinde 5000m2 kapalı alanı olan 2 farklı şube ile hizmet veriyoruz. Her gün Antalya’nın ilçelerine, turizm bölgelerine ve sa

29 Mart 2023 Saat: 11:48
“Elbi’nin Ürün Çeşitliliği, Görselliği ve Kalitesi Olumlu Dönüşler Alıyor”
“Elbi’nin Ürün Çeşitliliği, Görselliği ve Kalitesi Olumlu Dönüşler Alıyor”

70 kişilik çalışan kadromuzla hedeflerimiz doğrultusunda gelişmeye devam ediyoruz. Elbi’nin ürün çeşitliliği, görselliği ve kalitesinden olumlu dönüşler alıyoruz. Fiyat politikası sayesinde proje bazında işlerde de oldukça talep görüyoruz.

Elbi’nin ticari anlayış çerçevesinde anlaşabildiğimiz ve bayiliğini yapmaktan memnun olduğumuz bir çözüm ortağımız olmasından dolayı mutluluk duyuyoruz.

Gelecekte Elbi’nin marka değerinin daha da yükseleceğini, tedarik süreç ve sevkiyat ağının daha da hızlanabileceğini, müşteri memnuniyeti açısından sürekli olumlu adımlar atmasından dolayı olumlu geri dönüşlerinin daha da artacağını düşünüyor ve buna inanıyoruz.”

“Elbi Her Anımızda Yanımızda”

Meşin Elektrik firma sahibi İbrahim Meşin anlatıyor:

“Firmamız 1984 yılında Ahmet Meşin tarafından kuruldu. İlk kurulduğu yıllarda ağırlık yüksek gerilim ve fabrika kurulumlarında faaliyet gösteriyordu. Uzun yıllar elektrik tesisatçılığı ve satış faaliyetlerini bir arada yürüttük.

2016 yılında Ahmet MEŞİN, kardeşi İbrahim MEŞİN, oğlu Ümit MEŞİN ve yeğeni Ahmet MEŞİN birlikteliği ile limited şirket olarak devam etmeye karar verdik.

2017 yılında müşterilerimize daha iyi ve daha konforlu hizmet verebilmek adına 6 katlı ve 3600m2’lik kendi mağazamızın mülkiyetini aldık ve faaliyetlerimize burada devam ettik.

An itibari ile 4 şirket ortağı ve 10 personelle en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Öncelik olarak her zaman müşteri memnuniyetini düstur edindik.

Elbi firması ile bağlarımız 2012 yıllarına dayanmaktadır. Daha önce de belirttiğimiz gibi ilk önceliğimiz müşteri memnuniyeti olduğu için ürününün arkasında duran, kalitesine güvenen firmalar bizim için her zaman değerlidir.

Elbi de bu güveni bize sağlamış olan firmalardan biridir. Elbi ‘’Her Anınızda Yanınızda’’ sloganında belirtmiş olduğu gibi her anımızda yanımızda oldu. Böyle bir ticari birliktelik için Elbi yönetimine, çalışanlarına ve emekçi kardeşlerimize her daim şükranlarımızı sunuyoruz.

Firmaların geleceğini ancak devamlı değişkenlik gösteren müşteri istekleri, teknolojik gelişmeler, kaliteli ürün üretimi ve bayi ilişkilerinin belirleyeceğini düşünüyoruz. Bunu da 35 yıldır başarabilen Elbi i’nin başarılarının devamını getirebileceğine sonuna kadar inanıyoruz.

Bizler Elbi’den çok memnunuz. Bir problemimiz olsa bile bölge temsilcilerine ve müdürlerine bilgi vermemiz durumunda ellerinden geldiği kadar hızlı bir şekilde çözüm buluyorlar. Bir bayinin her zaman istediği de sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşmasıdır.

Elbi’nin sevdiğimiz bir diğer tarafı yenilikleri takip etmesi ve ürünlerinin kalitesini devamlı arttırma çabasıdır. Ayrıca temsilcilerinin ve müdürlerinin ilgi alakalarıdır. Elbi ile birlikte yıllarca ticari birlikteliğimizi sürdürmeyi temenni ediyoruz.”

“Elbi Sektörde Öncü Firma Olma Yolunda Hızla İlerliyor”

Ercan Elektromarket firma sahibi Ercan Yılmaz anlatıyor:

“2006 yılında tarafımca kurulan Ercan Aydınlatma ve Elektrik Ticaret A.Ş. olarak Uşak’ta 1600m2 kapalı alanımızda aydınlatma, elektrik ve otomasyon alanlarında perakende ve toptan satış hizmeti veriyoruz.

Elbi firması kurulduğu andan itibaren bayilerine kaliteli ve sınırsız hizmet vermesi, yenilikleri yakından takip edip ürün ve hizmet kalitesini sürekli geliştirmesi ile sektörde öncü bir firma olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Elbi’nin kurulduğu günden bu yana sürekli kendini geliştiren bir firma olması ve anahtar priz sektöründe kendini kanıtlamış olması geleceğe yapmış olduğu en büyük yatırımdır. Elbi ailesinin bir üyesi olmaktan son derece memnun ve gururluyuz.

Elbi’nin sektörü yakından takip ederek sürekli kendini geliştirmesi, kalite ve fiyat performansı, bayilerine verdiği desteği ve son olarak sınırsız hizmet kalitesi en sevdiğimiz yönleridir.”

“Elbi Elektrik Anahtar Priz Sektöründe Odak Noktası Haline Geldi”

Sezginse Elektrik Genel Müdürü Bekir Aslan anlatıyor;

“Şahin Aslan tarafından kurulan firmamız 1998’den bu yana Bursa’da elektrik sarf malzemeleri satışı gerçekleştiriyor. Elbi Elektrik, Alkanlar bünyesine geçtiğinden bu yana anahtar priz sektöründe odak noktası haline geldi ve bu bizleri de çok memnun ediyor.

Elbi, her geçen gün kendini yenileyen ve geliştiren bir anlayışla yoluna devam eden bir firma yapısına sahip. Elbi’nin bayisi olmak her geçen gün bir ayrıcalık haline geliyor ve bu durum bizi daha çok mutlu ediyor.

Sahaya kulak vermesi ve sahadan aldığı bilgileri değerlendirip yol haritasını sürekli olarak güncellemesi Elbi’nin en sevdiğimiz yönü. Ticari birlikteliğimizi uzun yıllar sürdürmeyi temenni ediyoruz.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑