KKTC

ELBİSELER BİLE UYUMLUYDU

KKTC-UBP’deki fırtınalı günlerden sonra Saray’da buluşan Eroğlu ile Küçük, aralarında yaşanan tüm gerginlikleri yok sayarak objektiflere gülümsemeyi ihmal etmedi

14 Ağustos 2013 Saat: 10:39
ELBİSELER BİLE UYUMLUYDU
ELBİSELER BİLE UYUMLUYDU
Hükümeti kurma çalışmaları kapsamında parti liderleriyle dün Saray’da görüşeceğini açıklayan Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun davetine, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı İrsen Küçük’ün icabet edip etmeyeceği merakla bekleniyordu. UBP içinde yaşanan fırtınalı günlerden sonra Cumhurbaşkanı Eroğlu ve UBP Genel Başkanı İrsen Küçük dün Saray’da biraraya geldi. Beklenenin aksine olumlu bir havada geçen Eroğlu ile Küçük görüşmesinde iki lider, aralarında yaşanan tüm gerginlikleri yok sayarak objektiflere gülümsemeyi de ihmal etmedi. 

Merakla beklenen görüşmede objektiflere takılan bir diğer ayrıntı ise Saraya’a koyu renkte takım elbise ile gelen CTP, DP-UG ve TDP liderlerinin aksine UBP lideri İrsen Küçük açık renkte bir takım elbise tercih etti. Görüşme öncesinde basına samimi pozlar veren Eroğlu ve Küçük’ün takım elbiseleri ve gravatlarının da neredeyse aynı olması, “Keşke bu uyumları siyasete de yansısaydı ve UBP bu hallere düşmeseydi” yorumunun yapılmasına neden oldu. Cumhurbaşkanı Eroğlu dün sırasıyla, CTP-BG, UBP, DP-UG ve TDP heyetleriyle ayrı ayrı görüştü. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑