BELEDİYE

EMEKLİLERDEN MUHTEŞEM KONSER

İzmit Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında hizmete açılan Emekli Evleri, hedeflerine ulaşmaya başladı

21 Haziran 2013 Saat: 23:02
EMEKLİLERDEN MUHTEŞEM KONSER
EMEKLİLERDEN MUHTEŞEM KONSER
. Emeklilerin sosyal hayata katılmasını hedefleyen Emekli Evleri Projesi Yahya Kaptan Emekli Evi Korosu’nun Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde verdiği konserde başarısını kanıtladı.
 
SALON HAYRAN KALDI
 
Şef Esen Danyer yönetimindeki Yahya Kaptan Emekli Evi Korosu’nun birbirinden güzel Türk Sanat Müziği eserlerini icra ettiği gecede 20 eser seslendirildi. Yaklaşık 2 saat süren ve tüm salonun hayran kaldığı konseri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Gülümser Ayhan birlikte izlediler.
 
ÜRETMEYE DEVAM EDİYORLAR
 
Tamamı emeklilerden oluşan koronun konserini büyük bir keyifle dinleyen Başkan Doğan, zaman zaman şarkılara eşlik etmeyi de ihmal etmedi. Gecede yaptığı konuşmada emeklileri sosyal yaşama dahil etmeyi amaçlayan projenin başarıya ulaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Doğan “Bugün burada ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu hep birlikte görüyoruz. Emekli Evi üyelerimizden oluşan bu koro hepimize örnek olacak bir çalışmaya imza attı. Onlar emekli olup bir kenara çekilmek yerine sosyal yaşama dahil olmayı ve üretmeye devam etmeyi seçtiler. Kendilerini bir kez daha kutluyorum. Emeklilerimize destek olmaya her zaman devam edeceğiz" dedi.
 
Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği konser sonrasında Yahya Kaptan Emekli Evi Korosu üyelerini tek tek kutlayan Başkan Doğan, Koro Şefi Esen Danyer'e çiçek hediye ederek çalışmalarında başarılar diledi. Yahya Kaptan Emekli Evi Korosu üyelerinden felç hastası olan Kadri Yıldızçelik’in doğum gününü de kutlamayı ihmal etmeyen Doğan Yıldızçelik’ e uzun bir ömür diledi.
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑