TURİZM

En İyi 10 Otelin İkisi Türkiye'den

İsveçin en yüksek tirajlı gazetesi Expressenin düzenlediği ankette, en iyi 10 aile oteli arasında İncekumdaki Pegasos Resort ile Sidedeki Mare Resort otelleri de yer aldı.

21 Temmuz 2012 Saat: 19:01
En İyi 10 Otelin İkisi Türkiye'den
En İyi 10 Otelin İkisi Türkiye'den

İsveç'in en yüksek tirajlı gazetesi Expressen'in düzenlediği ankette, en iyi 10 aile oteli arasında İncekum'daki "Pegasos Resort" ile Side'deki "Mare Resort" otelleri de yer aldı.İsveç'in en yüksek tirajlı gazetesi Expressen'in düzenlediği ankette, en iyi 10 aile oteli arasında İncekum'daki "Pegasos Resort" ile Side'deki "Mare Resort" otelleri de yer aldı.

Haberde, "Pegasos Resort" hakkında, "Türkiye'nin en lüks otellerinden biri. Her şey dahil sisteminde çocuklarla seyahat edenler için harika bir otel. Tüm yiyecekler ve içecekler özenle seçilmiş.

Bunların yanı sıra dev yüzme havuzları, çocuklar için büyük su parkı olan bir otel. Hatta çocuklarınıza ücretsiz olarak yüzme dersi veriliyor. Bir konuk olarak ailenizle ve çocuklarınızla tercih edebileceğiniz bir otel" ifadeleri kullanıldı.

Değerlendirme yazısında "Mare Resort" için de, "Side'nin en güzel yerinde bulunuyor. Çok güzel bir sahili var, aileler için çeşitli aktiviteler mevcut. Her şey dahil çocuklu aileler için birebir. Harika bir havuzu bulunuyor. Türk hamamı emrinizde. Çocuklu ailelerin rahat edebilecekleri harika bir otel" ifadeleri kullanıldı.İlk 10'a giren diğer oteller ise Yunanistan, GKRY, Hırvatistan ve İtalya'da bulunuyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑