KADIN

En iyi plaj makyajı nasıl yapılır?

Tatil yaparken, plajda da şıklığımdan, güzelliğimden vazgeçmem diyen makyaj önerileri...

7 Temmuz 2015 Saat: 06:24
En iyi plaj makyajı nasıl yapılır?
En iyi plaj makyajı nasıl yapılır?

Deniz, kum ve güneş üçlüsü bir araya geldiğinde bizden iyisi yok! Yaz mevsiminin bize farklı bir güzellik verdiği bir gerçek! Güneşte açılmış saçlar ve bronzlaşmış ten kulağa harika geliyor öyle değil mi?

Sahildeki birçok kadının arasından sıyrılıp öne çıkmak için çeşit çeşit bikinilerimiz, pareolarımız yetmiyor! Bunun için saçımızın ve cildimizin de muhteşem görünmesi gerekiyor. Belki biraz makyaj hiç fena olmaz! Dumanlı gözlerden, kuyruklu eyelinerdan bahsetmiyoruz tabii ki ama hafif bir makyajla yüzünüzün kusursuz görünmesini sağlayabilirsiniz. Elbette güneş korumasını atlamadan!

MUHTEŞEM PLAJ MAKYAJI SIRLARI

Her şeyden önce tüm vücudunuzu ve yüzünüzü güneşten korumanız gerekiyor. Gölgede de dursanız, UV ışınları cildinize etki edeceği için, koruma faktörlü olan kremlerden yararlanmalısınız. Şimdi bu makyajın sırlarını öğrenelim!

1. sır: Güneşle beraber cildiniz tamamen savunmasız kalır. Bu nedenle hem cilt kusurlarınızı kapatıp renk farklılıklarını eşitlemek hem de güneşten korunmasını sağlamak için, faktörlü bir renkli kremi cildinize uygulayabilirsiniz. Yüzünüz için köpük dokuda, kapatıcı özellikli, yüksek faktörlü güneş bakım kremleri bu yaz favoriler arasında!

 

2. sır: Gözlerinize su geçirmez özellikli maskaranızı uygulayabilirsiniz. Yalnız, gözlerinizin de güneşten etkilendiğini unutmamalısınız! Bu yüzden öncesinde kapatıcı özelliği de olan, yüksek koruma faktörlü, göz kreminizi; kaş kemiğinizden yanak kemiğinize kadar göz kapağınız da dâhil olacak şekilde uygulayabilirsiniz.

3. sır: Güneşin altında fazla kalınca, dudaklarınızda oluşan çatlakların arttığını fark etmiş miydiniz? Ne yazık ki güneş ışınları, dudaklarınıza da zarar veriyor. O nedenle plajda veya havuz kenarındayken, dudaklarınızı lip balmlarla sürekli nemlendirmelisiniz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑