SİYASET

En yakınındaki isim paylaştı! İşte Davutoğlu'nun partisinin ismi

Yeni parti kurma hazırlığında olan Ahmet Davutoğlu’na yakın isimlerden olan Selçuk Özdağ yaptığı paylaşımla yeni partinin isminin belirlendiği iddia edildi.

11 Aralık 2019 Saat: 09:20
En yakınındaki isim paylaştı! İşte Davutoğlunun partisinin ismi
En yakınındaki isim paylaştı! İşte Davutoğlu'nun partisinin ismi

Ahmet Davutoğlu ve ekibinin, kuracakları yeni partinin ismini belirlediklerine dair dikkat çeken bir iddia gündeme geldi.

Davutoğlu’nun ekibinde yer alan, Selçuk Özdağ’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım siyaset kulislerini hareketlendirdi.

Davutoğlu'nun genel başkanlığını yapacağı partinin isminin 'Huzur Partisi' olacağına ilişkin iddialar kulislerde konuşulurken Davutoğlu'nun yakın ekibinde yer alan Selçuk Özdağ, sosyal hesabı twitter üzerinden yaptığı "Huzurunuz için HUZURUNUZDAYIZ..." şeklindeki paylaşımıyla yeni partinin adının 'Huzur' olacağı iddialarını kuvvetlendirdi.

Basına mensuplarına yaptığı açıklamada yeni kurulacak partinin ismine ilişkin "Partimizin ismi için Bizim Parti, Bir Parti, Yaşam ve Adalet Partisi gibi seçeneklerin yanında sürpriz bir ismi de gündemde tutuyoruz” ifadelerini kullanan Selçuk Özdağ, partilerinin ismini Cuma günü yapacakları basın açıklamasıyla duyuracaklarını dile getirdi.

Ayrıca yeni parti için genel merkez binasını da tuttuklarını dile getiren Özdağ, “Parasını ödedik yatay bir bina tuttuk bazıları gibi ‘yatay yatay’ deyip uzun binalarda oturmayacağız” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑