SPOR

Engelsiz Kulaçlar’a milli davet

Engelsiz Kulaçlar Projesi’nde yüzme öğrenen 3 engelli, Özel Sporcular Milli Takımı’na davet edildi

24 Temmuz 2012 Saat: 22:34
Engelsiz Kulaçlar’a milli davet
Engelsiz Kulaçlar’a milli davet

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin engelli bireylerin yüzme öğrenerek sosyal hayata katılımlarını artırmak amacı hayata geçirdiği Engelsiz Kulaçlar projesinde bir başarı daha elde edildi. Proje ile ilk defa yüzme öğrenen Güllü Şaylan, Emin Doğan ve Enes Bulut özel sporcular milli takım kampına davet edildi.

 

MİLLİ TAKIM KAMPINA DAVET EDİLDİ

Büyükşehir Belediyesi engellilerin toplumsal hayata en üst düzeyde katılımlarını sağlamak amacı hayata geçirdiği Engelsiz Kulaçlar projesi birçok engelli çocuğa yüzme öğrenip sosyalleşmesini sağlıyor. Engellilerin spor ile hayata daha sıkı tutunduğu Engelsiz Kulaçlar projesi gün geçtikçe önemli başarılara imza atıyor. Birçok yarışma ve organizasyonda şampiyonluklar elde eden Engelsiz Kulaçlar milli takım gelişim kampına davet edildi.

 

3 ENGELSİZ KULAÇ

Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından yapılan davette 3 Engelsiz Kulaç yer aldı. Federasyon gösterdikleri üstün başarılar nedeniyle Güllü Şaylan, Emin Doğan ve Enes Bulut’u Kocaeli’deki milli takım gelişim kampına davet etti. Üç Engelsiz Kulaç 2 hafta süresince Kocaeli’de özel sporcuların yer alacağı müsabakalara hazırlanacak.

 

AMACINA ULAŞTI

Aynı zamanda Yıldızlar Yüzme Kulübü antrenörü olan Engelsiz Kulaçlar Projesi’nde görevli Aykut Çelik Büyükşehir Belediyesi’nin çok önemli bir projeye imza attığını ifade etti. Çelik Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği destek ile projenin çok verimli bir şekilde devam ettiğini, gün geçtikçe projenin amaçlarına ulaşıldığını açıkladı. Çetin ilk defa yüzme öğrenen engelli sporcuların kazandığı bu başarının da amacı daha da anlamlaştırdığını belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑