GÜNCEL

Erdoğan: 23 Haziran'dan önce herkesin bulunduğu makama uygun davranmasını istiyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düzenlenen iftar programında konuştu.

17 Mayıs 2019 Saat: 09:58
Erdoğan: 23 Hazirandan önce herkesin bulunduğu makama uygun davranmasını istiyorum
Erdoğan: 23 Haziran'dan önce herkesin bulunduğu makama uygun davranmasını istiyorum

Erdoğan'ın konuşmaları şöyle:

Biz şehitleriyle yaşayan ve iman eden dinin mensubuyuz.78 şehitliği olan bir milletiz. Geçtiğimiz gün annesiyle beraber 11 aylık Bedirhan bebeği vahşice katleden teröristleri yakaladık ve adalete teslim ettik. Bu milletin birliği ve beraberliğine kast eden katillere döktükleri her damla kanın hesabını soruyoruz ve sormaya da devam edeceğiz. Son 2,5 yıl içinde 16 tanesi kırmızı listeden 420 sözde üst düzey teröristi etkisiz duruma getirdik.

Çok yakında terör örgütünün olduğu diğer bölgelere de bir gece ansızın girip temizlik yapacağız. Nereye saklanırlarsa saklansınlar millet düşmanları huzur bulamayacaklar.

Siyasi kaygılardan bağımsız şekilde çok önemli bir şeye dikkat çekmek istiyorum. 23 Haziran tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri tekrar yapılacak. Tüm dünyanın gözü bu seçimdedir. Kendi işlerini bırakıp kendi ülkelerinde her türlü hukuksuzluğa imza atıp, ülkemizi hedef almaya başladılar. Ellerinden geleni artlarına koymayacakları. Bu süreçte bize düşen milletin emanetine sahip çıkmak.

 23 Haziran'dan önce herkesin bulunduğu makama uygun şekilde davranmasını istiyorum.

TÜSİAD YİK Başkanı Tuncay Özilhan'ın demokrasi hazımsızlığında olan Türkiye'yi karalamak adına istatistikliğe başvuran konuşmasını üzüntüyle dinledim. İçeriden vuranlara bunun hesabını sormasını bilirim. Ben sizin 17 yıl önceki durumunuzu biliyorum, gerekirse teşhir ederim. Bu dolarlar sizi kurtarmaz millet sizi kurtarırsa kurtarır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑