GÜNCEL

Erdoğan’dan ‘Z’ kuşağı açıklaması

“Bu can bu bedende olduğu müddetçe”

29 Ağustos 2021 Saat: 22:51
Erdoğan’dan ‘Z’ kuşağı açıklaması
Erdoğan’dan ‘Z’ kuşağı açıklaması

Erdoğan’dan ‘Z’ kuşağı açıklaması

“Bu can bu bedende olduğu müddetçe”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Baykar Akıncı Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) Teslimat ve Mezuniyet Töreni'ne katıldı. Törende 'Z' kuşağına seslenen Erdoğan, "Tayyip Erdoğan olarak bu can bu bedende olduğu müddetçe daima yanınızda olacağımı, yoldaşınız olacağımı, kardeşiniz olacağımı, bir kez daha ifade etmek istiyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorlu Hava Meydan Komutanlığı Akıncı Uçuş Eğitim ve Test Merkezi’nde Baykar Akıncı Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) Teslimat ve Mezuniyet Töreni’ne katıldı. Erdoğan, burada yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

*Ağustos bizim tarihimizde zaferler ayıdır. Türkiye’nin son 19 yılda yazdığı başarı hikâyesinin en ön safında savunma sanayisi vardır. Tüm dünya tarafından bu başarımız kabul ediliyor.

“EN İYİ 3 ÜLKE ARASINA GİRDİ”

*Bu başarının arkasında ‘yapamayız’ diyenlerin mandacı kafaların arkasında ‘en iyisini biz yaparız’ diyen inanmış yürekler var. Akıncı ile birlikte Türkiye, bu teknolojide en iyi 3 ülke arasına girmiştir.

*10 yıl önce bize bu araçları parayla bile satmayanlar bugün Türk İHA’larını konuşuyor. Dünyanın çeşitli yerlerindeki çatışmalar giderek derinleşiyor.

*Salgın hastalık ve göç durumları dünyanın gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Batı son birkaç yüzyılda hak, hukuk, adalet gibi kaynakları suiistimal ediyor.

Z KUŞAĞI AÇIKLAMASI

‘Z' Kuşağına yönelik konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şunları söyledi:

*Şu anda karşımda duran ekip gibi on binlerce, yüz binlerce milyonlarca kendisine ve ülkesine inanan, araştıran geliştiren, üreten gençlere sahip oldukça bu hedefler yalnızca bir adım ötemizdedir.

*Büyük ve güçlü Türkiye'yi sizler gibi büyük hayaller kuran, hayallerini hedefe dönüştüren azimle cesaretle, gayretle çalışarak başaran gençlerle bunu inşa edeceğiz.

*Diyorlar ya ‘Z' Kuşağı işte bu da ‘Z' kuşağı. Sağda solda aramaya gerek yok burada. Bizim de görevimiz bu ülke için kurduğunuz her hayalde, geliştirdiğiniz her projede, girişimde biz yanınızdayız. Biz sizinle beraberiz.

“HİÇ MERAK ETMEYİN”

*Hiç merak etmeyin. Sizi asla yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Unutmayın ki en büyük işler, henüz gerçekleşmemiş olanlardır. Ne diyoruz oku, düşün uygula ve neticelendir. Sizlere güveniyoruz.

*Tayyip Erdoğan olarak bu can bu bedende olduğu müddetçe daima yanınızda olacağımı, yoldaşınız olacağımı, kardeşiniz olacağımı, bir kez daha ifade etmek istiyorum.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑