GÜNCEL

Erdoğan Denizli'de iftarda konuştu

Başbakan Erdoğan, Denizli'de Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen iftarda vatandaşlara hitap etti.

8 Temmuz 2014 Saat: 22:07
Erdoğan Denizli'de iftarda konuştu
Erdoğan Denizli'de iftarda konuştu

Başbakan Erdoğan Denizli'de düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlara hitap ederken önceliği Parelel Yapı'ya verdi. Kendisine gelen kayıtları anlattı. Erdoğan kayıtlara göre Cumhurbaşkanı dahil, bakanlarının da dinlendiğini söyledi. 

Erdoğan, olayın kendisi ve ailesi hedefmiş gösterildiğini ama asıl hedefin Türkiye olduğunu söyledi. 

Erdoğan satır başları ile şunları söyledi

BEN MİLLETİN TEMSİLCİSİ OLARAK GELİYORUM

Cumhurbaşkanı olduğum takdirde bu konunu takipçisi olacağım. Ben bir lobinin bir kesimin değil, milletin temsilcisi olarak geliyorum 2007'de de benzer oyunlar oynanmak istendi. Halkın desteği yetki ve iradeyi halka vererek bu soruna kalıcı çözüm getirdik. 

MUHALEFET CUMHURBAŞKANINI HALKIN SEÇMESİNİ ENGELLEMEK İSTEDİ

Muhalefet partileri Cumhurbaşkanı'nı halkın seçmesini engellemek için hayır kampanyası düzenlediler. 367 garabetini çıkardılar.  Öyle mi diyorsunuz al size böyle, böyle mi diyorsunuz al size öyle. O gün Cumhurun halk tarafından seçmesine karşı olan partiler bugün yine beraberler. Bunlar ruh ikizi değil ruh üçüzüdür. Bize husumet besleme noktasında ortak hareket ediyorlar. 12 Yılda her seferinde olduğu gibi yine hüsrana uğrayacaklar. Geçmişte Anayasa Mahkemesi'ni kapı edinmişlerdi şimdi de Yüksek Seçim Kurulu'na gidiyorlar. Kendileri aday olamıyor, başkasının kapısında duruyorlar.

MİLLETLE İLGİSİ OLMAYAN KİŞİ ONLARIN TERCİHİ OLDU

Ülkeyle milletle milletin meseleleri ile ilgisi olmayan kişi onların tercihi olabilir ama biz milletin meseleleri ne ise onla meşgul olacağız. İnşallah bu sözümüzü tutacağız gereğini yapacağız.

AK PARTİ KİŞİLERLE KAİM DEĞİLDİR

Ak Parti kişilerle kaim değildir. AK Parti 'sağına ve soluna bakmadan ben varım" diyen anlayışın temsilcisidir. Cumhurbaşkanlığımız döneminde de Türkiye'nin 2023 hedefini adım adım takip edeceğiz çözüm süreci için yapılan çalışmaların heba edilmemesi için olayın takipçisi olacağız. 77 milyon insanımızın refahı, huzuru için geceli gündüzlü çalışacağız.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑