SİYASET

Erdoğan: Ey Bahçeli, insanlıktan nasibini alamamışsın!

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: Ey Bahçeli sen insanlıktan nasibini almamış birisin.

6 Ağustos 2014 Saat: 18:01
Erdoğan: Ey Bahçeli, insanlıktan nasibini alamamışsın!
Erdoğan: Ey Bahçeli, insanlıktan nasibini alamamışsın!

Aydın'da konuşma yapan Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nu sert sözlerle eleştirirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için de, "Bunlar milletle alay ediyorlar. CHP genel müdürünü oraya kasetle getirdiler" dedi.

İşte Erdoğan'ın o sözleri:

"O SADECE ŞİİR DEĞİL, O BİZİM MARŞIMIZ"

Bu Bahçeli şimdilerde kendisini şiire vermiş. Orada da çok kötü. 10 Ağustos'tan sonra çok vakti olacak. Artık masal yazmaya, roman yazmaya başlar. Bunlar milletle alay ediyorlar. CHP genel müdürünü oraya kasetle getirdiler. İstiklal Marşı'nı bilmeyen birini getirdiler. Bu Ekmel dün çıkmış ne diyor? Halk şiirle falan uğraşmak istemiyor. Halk ciddi meseleleri konuşmak istiyor diyor. Ekmel efendi o sadece şiir değil o bizim İstiklal Marşımız.

O mısralar bu milletin mazisi. Senin şiir diye geçiştirmeye çalıştığın o mısralar milletin kalbine yazılmıştır. Bu millet sana İstiklal Marşı'nı öğretecek.

Ey Bahçeli sen insanlıktan nasibini almamış birisin.


"HER ŞEY PLANLI YAPILDI"

Bu ortak aday CHP tabanına da MHP tabanına hitap etmedi. Millete dayatmak istiyorlar. Bahçeli gitti CHP ile kardeş oldu Türk soluyla kardeş oldu Soyalist İşçi Partisi'yle kardeş oldu. Sen MHP'ye gönül verecek kardeşlerim adına konuşacak sdurumda değilsin. Yeni Türkiye'de artık muhalefetin de değişeceğine inanıyorum. Biz hızlı tren köprüler diyoruz, biz üniversiteler okullar hastaneler diyoruz, biz ekonomiyi büyütüyoruz onlar takılmışkar Pensilvanya'nın kuyruğuna. Akşam bir kanalda toplamışlar paralelci gençleri Ekmel sohbet ediyor. Bu öğrencilere üniversitelerde bizim tandığımız imkanları inkar ediyorlar. O da orada dut yemiş bülbül gibi kıvırıyor. Ekmel sen Türkiye'ye yabancsın, bu millete yabancısın. Bunlar senin atıp kestiğin gibi plansız dğil. Her şey planlı yapıldı. 10 Ağustos plansız vizyonsuz siyasete son verecek. Bu Ekmel'in elinde proje var mı? Yok. 10 Ağustos'ta eser siyaseti hizmet siyaseti kazancak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑