GÜNCEL

“Erdoğan görevi bırakıyor” rüyası gören solaklardan ‘yeni genel başkan’ safsatası!

‘Üst düzey yetkili’ veya ‘kulislerdeki iddia’ diyerek masa başı haber yazmakta çığır açan kokuşmuş medya artıkları hiç çekinmeden yalan söyleyebiliyor. Son olarak solak medya, Erdoğan’ın AK Parti Genel Başkanlığını bırakacağını iddia ederek, yerine g

2 Şubat 2020 Saat: 11:24
“Erdoğan görevi bırakıyor” rüyası gören solaklardan ‘yeni genel başkan’ safsatası!
“Erdoğan görevi bırakıyor” rüyası gören solaklardan ‘yeni genel başkan’ safsatası!

Muhalifler, Parlamenter Sistem’e nazaran bürokrasinin çok daha hızlı işlediği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni eleştirmek için yalan söylemekten imtina etmiyor. Somut delillere dayanan akılcı eleştiriler getirmekten aciz kalan muhalif medya, akılalmaz haberlere imza atarak hükümette istikrarsızlık olduğu algısı oluşturmaya çalışıyor.

Gazete Duvar’ isimli solak medya organı, yeni hükümet sisteminde değişime gidileceğinin konuşulduğunu iddia ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Genel Başkanlığını bırakmak istediğini ileri sürdü.

Erdoğan’ın yerine ise, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın isminin geçtiği öne sürüldü.

Söz konusu haberde, AK Parti’deki gelişmeleri yakından izleyenler, böyle bir kararın parti içinde daha büyük bir kırılmaya hatta bölünmeye yol açabileceğini belirterek, “Bundan netice çıkmaz ama inşallah yaparlar” diyorlar. Aynı haberde, seçime 1.5 yıl kala barajın yüzde 7 ya da 5’e çekilerek muhalefette olası bir geniş ittifakın önünün kesilmeye çalışıldığının konuşulduğu da iddia edildi.

Haberin ilgili bölümü şu şekilde:

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑