GÜNCEL

Erdoğan Konya'da vatandaşlara sesleniyor...

Başbakan Erdoğan son miting yeri olan Konya'da vatandaşlara sesleniyor...

9 Ağustos 2014 Saat: 16:35
Erdoğan Konya'da vatandaşlara sesleniyor...
Erdoğan Konya'da vatandaşlara sesleniyor...

''Sen benim hem rehberim, hem yol arkadaşım, hem kader arkadaşımsın Konya. Yeni bir yola çıkarken seni bir kez daha yol arkadaşı olarak görmek istedik Konya. Sen elinle dilinle kalbinle bizimlesin. Bunu yürekten duyuyorum ama istiyorum ki bunu dünya da duysun.Rabbimnefes aldığım müddetçe bizi size yol arkadaşı olmaktan ayırmasın..

''DİK DURACAĞIZ, DİKLENMEYECEĞİZ''

Kardeşlerim dimdik durmaya devam edeceksiniz, yıkılmayacaksınız. Dik duracağız diklenmeyeceğiz. Bir büyük mücadeleyi Türkiye'de tepeye ulaştırdınız. Bir Kılıçarslan bir Alparslan bir Fatih'siniz.

Millet sarsılmaz şekildeki egemenliğini artık ilan etti. Bu millet artık yönetime el koydu. İradesine sahip çıktı yönetimine sahip çıktı. Bizim ülkemiz, ayrım yok. Burada artık ayrı gayrı yok. Burada ezilenler ve ezenler yok. Bayrağımıza sahip çıkıyoruz. Milletimize vatanımıza kardeşlerimize sahip çıkıyoruz...

''FİNAL MİTİNGİMİZİ KONYA'DA YAPIYORUZ''

10 Ağustosun arefesinde final mitingimizi dedik ki Konya'da yapalım. Şimdi burada noktayı koyalım. Ben burada bu tabloyu gördükten sonra diyorum ki yarın Konya tarih yazacak. Sakın yarın tutanaklarınızı almadan ayrılmayın. Her türlü hileye o tutanaklarla cevap vereceksiniz.

Şuana kadar bir buçuk milyon kardeşimiz bağışta bulundu ve 57 milyon lira bağışta bulunuldu. Şuana kadar bu bağışları yapan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bir lira da olsa on lira da olsa bunun yatırılması muhalefete cevaptır.

KAPANIŞIN DUASI KONYA OLSUN


Bugün gerçekleştirdiğim bu miting belkide benim son mitingim. Kapanışın duası Konya olsun açılışın duası da Konya olsun.Yarın inşallah yeni bir Türkiye geliyor. Türkiye küllerinden yeniden doğuyor.

Eski Türkiye geride kalacak. Kutuplaştırma ve kamplaştırma siyasetinin son kullanma tarihi geldi. Başörtüsü meselesi. Şu başörtülü kardeşlerim neler çektiler be. Özgürlükten bahsedenler başörtülüleri bir kenara açıkları bir kenara ayırdı. Hani siz özgürlükten yanaydınız dürüst olun dürüst ne özgürlüğü be siz özgürlüğü bile kendiniz nasıl tanımlıyorsanız oyle kabul edip öyle uyguladınız.

''YA OLDUĞUNUZ GİBİ GÖRÜNÜN YA DA GÖRÜNDÜĞÜNÜZ GİBİ OLUN''

Başörtü sorununu hallettik, meslek liseleri ve imam hatipliler istediği üniversiteye gidebildi mi? Bundan sonra benim başörtülü bacımı Meclis'ten kovanlara en büyük tepkiyi siz vereceksiniz. Şimdi 4 kadın vekilimiz başörtüsüyle Meclis'te. Diğer partilerin başörtülü vekili yok. Bunların hayatı istismar. Ben şimdi Konya'dan Mevlana'nın şehrinden sesleniyorum. Ya olduğunuz gibi görünün ya da göründüğünüz gibi olun.

''SEÇME VE SEÇİLME YAŞINI 18'E İNDİRECEĞİZ''

Bunların adayı. Güya profesör. Yanına bir genç alıyor ne diyor biliyor musunuz biz memleketi çoluğa çocuğa mı bırakacağız.

Biz seçme yaşını 18'e indireceğiz. Niye heryerde 18 seçme ve seçilme yaşı.. Biz 21 yaşında bir karanlık çağı kapatıp bir aydınlık çağı açan Fatih'in çocuklarıyız. Biz gençlerimize güveniyoruz. meclisin kapılarını onlara açacağız.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑