GÜNCEL

Erdoğan Marmaris'te de halka çay fırlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmaris'te yaptığı açıklamada mağduriyetlerin giderilmesi için yine vatandaşlara çağrı yaptı. Erdoğan, konuşmasının ardından ise sel bölgelerinde yaptığı gibi yine halka çay fırlattı.

1 Ağustos 2021 Saat: 09:19
Erdoğan Marmariste de halka çay fırlattı
Erdoğan Marmaris'te de halka çay fırlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, orman yangınlarının yaşandığı bölgelerden Marmaris’te yaptığı incelemelerin ardından bölgede kendisini dinleyen kalabalığa konuştu.

Erdoğan, "Yanan her karış orman toprağını çok daha fazlasıyla yeniden fidanlarla buluşturacak, orman varlığımıza tekrar kazandıracağız" dedi.

Erdoğan’ın konuşmasından bazı satırbaşları şöyle:

- 45 helikopterimiz noktasal söndürmeyi gerçekleştiriyor. 9 insansız hava aracımızla etkin bir şekilde sahadayız.

Yanan her karış orman toprağını çok daha fazlasıyla yeniden fidanlarla buluşturacak, orman varlığımıza tekrar kazandıracağız.

Devletin resmi kurumlarının açıklamaları dışındaki hiçbir bilgi ve beyan canınızı sıkmasın, kafanızı karıştırmasın.

Yangınların sebepleri emniyetimiz, jandarmamız ve istihbaratımız tarafından tüm boyutlarıyla araştırılıyor. Sizler gibi bizim de zihnimizde terör örgütünün özellikle bu işin arkasında olup olmadığı sorusu vardır. Bilindiği gibi örgüt geçtiğimiz yıl açıkça ormanlarımızı yakacağını ilan etti. Ciğerimizi yakanın ciğerini yakmak boynumuzun borcudur.

Yeter ki birliğimize beraberliğimize kardeşliğimize ne olur sıkı sıkı sahip çıkalım. Bir olalım, iri diri olalım, diri olalım. Hep birlikte Türkiye olalım. Meydanı provokatörlere bırakmadan inşallah bu meselenin de üstesinden geleceğiz.

Erdoğan, konuşmasının ardından ise buradaki kalabalığa da Artvin ve Rize’deki sel sonrası yaptığı gibi halka çay fırlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑