GÜNCEL

Erdoğan: Sanatçı sanatıyla konuşur dalkavukluk yapmaz!

Erdoğan, İstanbul'da seçimlerin tekrarlanması sonrası sanatçıların sosyal medyada yaptıkları paylaşımlara sert tepki gösterdi.

13 Mayıs 2019 Saat: 09:40
Erdoğan: Sanatçı sanatıyla konuşur dalkavukluk yapmaz!
Erdoğan: Sanatçı sanatıyla konuşur dalkavukluk yapmaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Taksim Meydanı'nda düzenlenen iftara katıldı ve flaş açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, FETÖ'cülerin Ekrem İmamoğlu'na destek için kullandığı slogana destek veren sanatçıları eleştirdi ve 'Sanatçı sanatıyla konuşur, dalkavukluk yapmaz' dedi.

CHP milletvekillerinin darbe çığırtkanlığını dikkat çeken Erdoğan, 'Darbe tehdidinde bulunanlara İstanbul 23 Haziran'da milletimiz gereken cevabı verecek.' ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

"Darbe çağrısı yapanlar kimlerdir? Milletim darbe çağrısı yapanlara gereken dersi 23 Haziran'da verecektir. Bu kişilere dağdan talimatlar geliyor. Sandıklardan oy çalanlarla milletim bir arada olacağına ihtimal veremiyorum.

"ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ"

Seçim gerektiğinde yenileniyorsa demokrasi işliyor demektir. Vesayet heveslileri kazan kaynatıyor. Ve birilerine ortam hazırlıyor ama müsaade etmeyeceğiz.

"BU STATLARI BİZ YAPTIK BİZ"

Bunlar şirazeden çıktı. Tribünlere pankartlar asıp, FETÖ uşaklarının sloganlarını yazıyorlar. Spor salonlarında beyefendinin ifadelerini söylettiriyorlar. Bunlara eyvallah diyemeyiz. Sanatçılarımızın arasına nifak tohumu ektiler. Sanatçıları tehdit ettiler. Sanatçı sanatıyla konuşur, dalkavukluk yapmaz.

"SİYASET MEYDANI ER MEYDANIDIR"

Taksim Meydanı'nda anırmaktan, koltuğunu bırakmaya kadar büyük laflar edenler sözlerinin üzerine yattı. Bunlar medeniyet düşmanlarıdır. Siyaset meydanı er meydanıdır. Kendine güvenmeyenler Gezi olayları zamanında tencere tava çalma hadisesinde olduğu gibi kendileri çalar, kendileri oynar.

23 Haziran'da milletimizin hakemliğine gidecek olmaktan memnunuz.

"SANATÇI DALKAVUKLUK YAPMAZ"

Sinema dünyası ile ilgili şimdiye kadar kimse yasal düzenleme yapmadığı halde, biz yasal düzenlemeleri yaptık. Yasal düzenlemelerden sonra bize teşekküre gelenler, şimdi bunlarla beraber şakşakçılık yapıyor. Bu kişileri ne ile ifade edeceğiz, ne ile izah edeceğiz?

Sanatçı, sanatıyla konuşur, dalkavukluk yapmaz." diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑