GÜNCEL

Erdoğan, seçim beyannamesini açıkladı: Enflasyonu yeneceğiz

Meclis’te güçlü bir grubun önemine vurgu yapan Erdoğan, “Enflasyonla mücadele konusunda yeni ve çok ciddi önlemleri seçimden hemen sonra yürürlüğe koyacağız” dedi. Erdoğan cemevlerine hukuki statü tanınacağını kaydetti

25 Mayıs 2018 Saat: 10:00
Erdoğan, seçim beyannamesini açıkladı: Enflasyonu yeneceğiz
Erdoğan, seçim beyannamesini açıkladı: Enflasyonu yeneceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimlerini yüzde 50’nin çok üzerinde bir oyla kazanmayı hedeflediklerini belirterek, “Meclis ile cumhurbaşkanı ne kadar ahenk içinde çalışırsa Türkiye o kadar kazanacaktır. Meclis’te güçlü bir grup kurmamız gerekiyor” dedi. Erdoğan, “Enflasyonla mücadele konusunda yeni ve çok ciddi önlemleri seçimden hemen sonra yürürlüğe koyacağız” dedi.

Erdoğan, Ak Parti’nin seçim beyannamesi ve aday tanıtım töreninde konuştu. Konuşmasına eski seçim şarkısı “Haydi bir daha”nın sözlerini okuyarak başlayan Erdoğan, 1 saat 37 dakika süren konuşmasında, beyannamesini 8 başlığa böldü. Erdoğan “Gelecek vizyonu”, “Yeni yönetim modeli”, “Güçlü demokrasi”, “İnsan ve toplum”, “Güçlü ekonomi”, “Stratejik sektörler”, “çevre ve şehircilik” ve “dış politika ve milli güvenlik” olmak üzere 8 başlıktaki konuşmasında özetle şunları söyledi:

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑