SİYASET

Erdoğan: Türkiye İsrail'e nöbetçi ülke olmayacak!

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.

23 Temmuz 2014 Saat: 19:47
Erdoğan: Türkiye İsrail'e nöbetçi ülke olmayacak!
Erdoğan: Türkiye İsrail'e nöbetçi ülke olmayacak!

Bülent Ecevit'in İsrail'in yaptığı katliama "Bu soykırımdır" demesini ve ardından 15 günde 4 defa özür dilemesini hatırlatan Erdoğan "Türkiye İsrail'e nöbetçi ülke olmayacak, özür dileyen değil, dikkatinizi çekiyorum, özür dileten Türkiye var" dedi.

BAZI DEVLETLER PROTESTOLARA BİLE İZİN VERMİYOR

Bazı devletler, hem de demokrat ve özgürlükcü olduğunu söyleyen bazı devletler protestolara izin vermiyor. Hani demokrattınız, hani özgürlükçüydünüz. Niye müsaade etmiyorsunuz? Polis şiddeti uyguluyorlar. Filistin için, Filistin davası için, Gazzeli mazlumlar için en çok biz haykırıyor, en çok biz haklı tepkimizi ortaya koyuyoruz.

GAZZE BİZİ İYİ BİLİR

Gazze bizi iyi bilir, Filistin iyi bilir, Hamas iyi bilir, El Fetih iyi bilir. Bizim onlarla olan muhabbetimizi, Ekbel Bey'in ölçmeye ne gücü yeter, ne düşünce dünyası yeter, hiçbir şeyi yetmez.

EKMEL BEY YILLARINI BU ZULME GÖZ YUMARAK GEÇİRDİ

Ortak aday yıllarını İsrail zulmüne göz yumarak geçirdi. Ona bir görev verdik, bir emanet verdik. Gitti o emanete ihanet etti. Seni aday olarak gösteren bu iktidar... 'Benden öncekiler niye kazanamadı' diyor, senden önce bizim böyle bir aday çıkarmamız söz konusu olmadı. Daha iktidarımızın yeni yıllarıydı seni gösterdik ve kazandın. Sana bütün desteğimizi orada verdik, şimdi çıktın nankörlük yapıyorsun. 'Türkiye, Gazze için bir şey yapmadı' diyorsun. Gözüne dizine dursun. Türkiye'nin, İslam Konferansı Örgütüne verdiği destek konusunda gelip 'şu kadar para veriliyor, benim burada başarılı olmam için bu verilen desteği şuraya çıkarın' diyen sensin"

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑