GÜNCEL

Erdoğan ve Binali Yıldırım’dan patlama telefonu

Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerlerin içinde bulunduğu özel halk otobüsü patladı. Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'deki patlama hakkında bakanlardan bilgi aldı.

17 Aralık 2016 Saat: 10:42
Erdoğan ve Binali Yıldırım’dan patlama telefonu
Erdoğan ve Binali Yıldırım’dan patlama telefonu

Kayseri'de, çarşı iznine çıkan askerlerin içinde bulunduğu özel halk otobüsünün Talat Bulvarı Caddesi üzerinde Erciyes Üniversitesi önünden geçişi sırasında patlama oldu. İlk gelen bilgilere göre; patlamaya, otobüsün hemen yanına yaklaşan bir aracın sebep olduğu öğrenildi. Patlamada ilk belirlemelere göre hayatını kaybedenler ve çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. Başbakan Binali yıldırım ve cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yetkililerden olaya ilişkin bilgi aldığı öğrenildi.

ERDOĞAN BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri’de Erciyes Üniversitesi yakınlarındaki patlamayla ilgili olarak Genelkurmay Başkanı Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’dan bilgi aldı. Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişmeleri yakinen takip ettiğini, içinde çarşı iznine çıkan askerlerin de bulunduğu halk otobüsünü hedef alan patlama hakkında Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar’dan da bilgi aldığını belirtti.

BAŞBAKAN YILDIRIM PATLAMA HAKKINDA BİLGİ ALDI

Başbakan Binali Yıldırım, Kayseri’deki patlama hakkında bakanlardan telefonla bilgi aldı.

PATLAMADA YARALANAN ASKER:”ARAÇ BİZİ TAKİP EDİYORDU”

Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerlerin bulunduğu özel halk otobüsünün Talas Bulvarı Caddesi üzerinde Erciyes Üniversitesi önünden geçişi sırasında patlama oldu. Patlamaya, otobüsün hemen yanına yaklaşan bir aracın sebep olduğu belirtildi. Patlamada ilk belirlemelere göre hayatını kaybedenler ve çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

KAYSERİ’DEKİ PATLAMAYA YAYIN YASAĞI

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Kayseri’deki patlamaya ilişkin geçici yayın yasağı getirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑