MEDYA

Erdoğan ve Devlet Bahçeli'nin yolları ayrılıyor mu!

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ve Prof. Dr. Emre Kongar Bülent Arınç’ın istifasını değerlendirdi. Yanardağ "Arınç gibi 45 yıllık yol arkadaşını harcayan Erdoğan ve AKP yönetimin harcayamayacağı hiçbir şey yoktur. Devlet Bahçeli ile yolla

26 Kasım 2020 Saat: 13:04
Erdoğan ve Devlet Bahçelinin yolları ayrılıyor mu!
Erdoğan ve Devlet Bahçeli'nin yolları ayrılıyor mu!

TELE1'de yayınlanan 18 Dakika isimli programda Bülent Arınç istifasını değerlendiren Merdan Yanardağ'dan çarpıcı bir yorumda bulundu; "Şuraya yazıyorum Erdoğan Bahçeli'yi de harcayacak"

Yanardağ açıklamalarında “Bu AKP içerisinde, Saray’da derin bir çatlağa işaret ettiğini düşünüyorum. Ama tablonun şöyle olduğu ortada, Arınç da istifa dilekçesinde yazmış; ‘Erdoğan’ın hukukta reform yapılacağı ilan edildikten itibaren onu destekleyen bir yaklaşım içinde konuştum. Gazeteciler sorunca bunu somutladık, isimlendirdim’ diyor, geri adım atmıyor. Ama enteresan bir lafı var; Bahçeli’nin dava arkadaşım diye Alaattin Çakıcı’ya sahip çıktığı bir yerde, 45 yıllık dava arkadaşı Bülent Arınç’ı harcamış oldu. Arınç böyle söylüyor en azından” ifadelerini kullanan Yanardağ, “Arınç gibi 45 yıllık yol arkadaşını harcayan bir yönetimin harcayamayacağı hiçbir şey yoktur. Devlet Bahçeli ile yolların kısa süre sonra ayrılacağını şuraya yazıyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑