GÜNCEL

Erdoğan'dan Trump'a tepki: Kimin arazisini İsrail'e veriyorsun?

Başkan Erdoğan, Trabzonlular Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, ABD Başkanı Trump'ın Golan Tepeleri ile ilgili kararına sert tepkide bulundu. 'Trump, kimin arazisini İsrail'e veriyorsun, BM'nin kararına göre orası Suriye topr

27 Mart 2019 Saat: 09:40
Erdoğandan Trumpa tepki: Kimin arazisini İsraile veriyorsun?
Erdoğan'dan Trump'a tepki: Kimin arazisini İsrail'e veriyorsun?

Başkan Erdoğan, 'Büyük Trabzonlular Buluşması'na katıldı.

Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 10. yılında, Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimi tekrar rahmet ile yad ediyorum diyerek, Yazıcıoğlu'nun, cesaretiyle, yiğitliğiyle, samimiyeti ve dik duruşuyla hatırlanacağı ifadelerini kullandı.

"Biz millet ile kucaklaşırken onlar Ankara'da hala liste kavgası veriyorlar. Bu dönemi üç beş salon toplantısı ve iki gazete röportajıyla bitirmeye çalışıyorlar. Biz Sivas, Rize ve Trabzon'dayken onlar hala Ankara'da bölücü örgütünün devamlarıyla pazarlık yapıyorlar."

Erdoğan, Ekrem İmamoğlu ile ilgili de:

"Bay Kemal'in belirlediği adayın da (Ekrem İmamoğlu) kendisinden farkının olmadığını göreceksiniz. İstanbul'a böyle bir genel başkanın ve böyle bir adayının ne faydası olabilir?"

Kimin arazisini İsrail'e veriyorsun?

Erdoğan, Golan Tepeleri ile ilgili de şunları söyledi:

''Trump, kime ait araziyi İsrail'e veriyorsun, BM'nin kararına göre orası Suriye'nin toprağı. Suriye'ye ait olan bir yeri nasıl İsrail'e peşkeş çekiyorsun. AB bunu kabul etmiyor, Rusya, Çin kabul etmiyor. Var mı böyle bir şey? Hangi dünyada yaşıyoruz biz?"

Ayasofya'yı tekrar aslına rücu ettiririz

Seçimler bittikten sonra da, Ayasofya'yı tekrar aslına rücu ettirebileceklerini belirten Erdoğan, bunun ne anlama geldiğini şu şekilde açıkladı: 'Yani Ayasofya'yı müze durumundan çıkarıp Ayasofya'yı cami ismiyle müsemma hale getiririz"

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑